Dosyalar Arasinda Baglanti

Excel Vers. ve Dili
türkçe
merhaba
ben 1,2,3,4,5............diye 690 tane boş müşteri dosyası yaptım veresiye klasörü içinde sonrada bunları =[1.xls]Sayfa2!$D$2 gibi genel veresiyeye 690 xls dosyasını bagladım hepsi güzel 690 tane dosyada her yaptıgım degişiklk genel veresiyeye geçiyor ve oradada hepsini toplatım müşteri üzrind tüm alacagımızın toplamını görüyorduk fakat ben bu yaptıgım 1,2,3,4,........dosyasını birinin ismini yeni gelen müşteri örnek ali dediğim zaman bunu genel veresiyede baglantısı kesiliyor.Sorun bunun isminide degiştirsem baglantısı kopmayacak birşey varmı .2.sorumda 690 kişiyi ben genel veresiyeye baglantısı için 690 tane formül yazdım bunu daha kısa tek formülle yapabilirmiyim..................
egerki cevaplarsanız çok sevinirim .teşekürler..........................dr.ali yigit

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Bence bu kadar çok dosya kullanmaya gerek yok, her müşterinin bilgisini altalta tek dosyanın tek sayfasında toplayabilirsiniz. Sonrasında bu sayfadan istenilen müşterinin adına göre sorgulama kolaylıkla yapılabilir. Böyle bir kaç veri içeren bir dosya ekleyip nasıl bir sorgulama istediğinizde belirtirseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
yani benim ahmetxls diye bir dosyam mehmet xls diye buradaki ve700 müşterinin d2 c18 d18 e18 f18 g18 h18 ini genel veresiye diye bir dosya açtım ora ile güncelliyor bende toplam hepsini tüm müşterileri görüyorum bana yardımcı oldugunuz için çok teşekür ediyorum

Excel Vers. ve Dili
türkçe
yani sorunu anlatıyım 700 hazır tek tip dosyada ben sayfanın ismini ve içerisini degiştirdimde direk olarak genel veresiyeye geçsin istiyorum yeni müşteri geldikçe yani birde benim 700 tane hazır tek tip sayfam var.birde ayrı ayrı dosyanın avantajı bize adam ayrı ayrı tarihlerdemazot benzin almış tam görebiliyoruz ama tek dosyada olsa o adamın toplamını yazmak zorunda kalacagız .........teşekürler zaman ayırdıgınız için

Excel Vers. ve Dili
türkçe
bana yardım edecek kimse yokmu bu çok önemli bir türlü yapamıyorum lütfen anlayan varsa yardıcı olunuz

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Acele etmeyin istediğiniz uğraşı gerektiren bir işlem müsait olan bir arkadaşımız sorunuzla ilgilenecektir.