Dosyanın bozulması

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Selamlar ben bir excel dosyası kullanıyorum iş yerimde bu dosyayı 4-5 kişi paylaştırılmış olarak kullanıyoruz, 2007 versiyonu olarak. dosyamız görsel olarak biraz kalabalık renklendirme vs. vs. kullanıyoruz sorunum şu dosya çoğu zaman sapıtıyor kendi kendine farklı farklı isimlerde rakamlı dosyalar oluşturuyor yani tanımsız belirsiz dosyalar en son yapılan kayıtlarıda onun içine atıyor. bazen dosya kilitli deyip kayıt yapmıyor son zamanlarda çok ciddi sorunlar yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar:yardim::yardim::yardim::yardim::yardim:

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Bende de böyle sorunlar oluyordu. Paylaştığınızkullanıcılar oynuyor olabilir. (Log) kayıt tutma ile ilgili sitede bir araştır. Dosyayı kim ne zaman açmış, neler yapmış görürsün. 2007 de Gözden Geçir sekmesini tıklatın orada değişiklikleri vurgula var. Tam hatırlamıyorum ama galiba bu da işinizi görebilir... Ben kullanıcıların değiştirdiğini düşünüyorum. Çok başıma geldi çünkü.. :)

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
yok hocam ya kullanıcılardan kaynaklanmıyor sonuçta önemli bir dosya bu dosyayı paylaşanlar sürekli işin içinde olanlar garip çok farklı bir sorun anlam veremiyorum. çalışma yapılan sayfada aynı klasör içine saçma sapan kayıtlar atıyor uzantısı belirsiz ve en son yapılan değişikliğide onun içine kaydediyor o dosyayı excel olarak açıp bakıyorum en son güncel hali o dosyanın içine kaydedilmiş durumda oluyor çok enteresan. acaba bu hücre ve görsel boyutu haddini aştıkmı diye düşünüyorum kendi kendime çıkamadım işin içinden bir türlü...

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Arkadaşlar hiçmi böyle bir olayla karşılaşan yoktur ya, sadece bende değildir heralde, yardımcı olacak kimse yokmu nasıl paylaşım sitesi burası ya