Dosyayı Farklı Kaydet Özelliği İle TXT Formatında Kaydetmek

Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Ekteki dosyayı farklı kaydet - Metin (Sekmeyle Ayrılmış) özelliği ile txt formatında nasıl kaydedebiliriz. Kesinlikle farklı kaydet ile yapılması lazım yoksa diğer programda sorunlar çıkıyor.. Ayrıntılı bilgi örnek dosyada mevcuttur.Tşk..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2003
Arkadaşım yardım çabaların için sağol ama lütfen yazdığınız cevaplara eklediğiniz dosyalara önce bir çalışıp çalışmadığına bakın sonra ekleyin. Eklediğin dosya ile benim sorumun cevabının alakası yok...

Aslında yaptığın makro bir txt oluşturmuş ama hiç oluşturulan txt dosyasını açıp baktın mı... Lütfen ama lütfen rica ediyorum. Önce dikkatlice okuyun.

Bundan öncede bununlu ilgili bir forum açıldı. Ondada sonuç aynı... Bütün bunları kırıcı olmak için yazmıyorum ama bu nedenlerden dolayı forum moderatörleri sanırım konular cevaplandı diye fazla bakmıyorlar...

Bilmiyorlarki yaklaşık 18-20 tane soru için cevap yazıldığını fakat bunların hiç birinin işe yaramadığı, işe yaradığını iddia eden arkadaşları inandırmak için yazılan cevaplar ve eklenen dosyalar olduğunu.

Tekrar ediyorum bütün bunları kırıcı olmak için yazmıyorum... Hatta yardımlarınız için tşk ediyorum. Ama lütfen önce soruyu okuyun sonra doğru cevabı bulduğunuza inandığınızda cevap verin..A.E.O.