1Al2Ver
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- 64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 04-01-2026
İyi akşamlar,
Data(I) isimli sayfada B3:B30 aralığında isimler , C3:V3 aralığında ise rumuzlar ( M, K, Z ve benzeri ) mevcut, ben bu rumuzları manuel renklendiriyorum,
Kod ile B3:B30 aralığında kayıtlı bir ismin sağındaki bir hücreyi çift tıkladığımda, (örneğin C3) tıklanan hücrenin rengi, Tablo(I) isimli sayfada gerekli ismin (B3) sağındaki ilgili hücreye (C3) taşınıyor.
Aşağıdaki kod ise hücre çift tıklandığında formüllü hücreler hariç satırları silmekte,
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
On Error GoTo hata
ActiveCell.EntireRow.SpecialCells(xlCellTypeConstants, 23) = vbNullString
Target.Offset(1).Select
hata:
End Sub
Yapmak istediğim ;
İki DoubleClick olayını aynı sayfada (Data(I)) kullanabilmek,
Teşekkür ederim.
Data(I) isimli sayfada B3:B30 aralığında isimler , C3:V3 aralığında ise rumuzlar ( M, K, Z ve benzeri ) mevcut, ben bu rumuzları manuel renklendiriyorum,
Kod ile B3:B30 aralığında kayıtlı bir ismin sağındaki bir hücreyi çift tıkladığımda, (örneğin C3) tıklanan hücrenin rengi, Tablo(I) isimli sayfada gerekli ismin (B3) sağındaki ilgili hücreye (C3) taşınıyor.
Aşağıdaki kod ise hücre çift tıklandığında formüllü hücreler hariç satırları silmekte,
Private Sub Worksheet_BeforeDoubleClick(ByVal Target As Range, Cancel As Boolean)
On Error GoTo hata
ActiveCell.EntireRow.SpecialCells(xlCellTypeConstants, 23) = vbNullString
Target.Offset(1).Select
hata:
End Sub
Yapmak istediğim ;
İki DoubleClick olayını aynı sayfada (Data(I)) kullanabilmek,
Teşekkür ederim.
Ekli dosyalar
-
106 KB Görüntüleme: 11