- Excel Vers. ve Dili
- 2019 Türkçe
Arkadaşlar aşağıda yazdığım DÜŞEYARA formülü #YOK hatası veriyor. Ancak örnek olsun diye "ASUZU" hücresinin bulunduğu A7 hücresine girip içindeki "ASUZU" yu silip tekrar "ASUZU" yazınca DÜŞEYARA formülü çalışıyor. Sol taraftaki tabloyu kopyalayıp Sayfa2'de "Sadece Veri olarak Yapıştır" dediğimde de DÜŞEYARA formülü #YOK hatası veriyor. Buradaki sorun nedir? Veriler dış kaynaktan alınıyor diye mi DÜŞEYARA formülü #YOK hatası veriyor? Nasıl çözebilirim? Dosyayı yükleye çalıştım ancak yükleyemedim. Bu yüzden excel sayfasını kopyalayıp aşağıya yapıştırdım. Şimdiden teşekkür ederim.
HİSSE | FİYATI | DIŞ VERİ ADRESİ | ||||||||||
BALAT | #YOK | DÜŞEYARA(D2;A:B;2;YANLIŞ) |
Günlük Hisse Senedi Fiyatları | İş YatırımHisse senedi fiyatlarının güncel halini, değişim oranlarını ve hacimlerini İş Yatırım güvencesiyle takip etmek için tıklayın!
www.isyatirim.com.tr
| |||||||||
ASUZU | 13,53 | DÜŞEYARA(D3;A:B;2;YANLIŞ) | ||||||||||
Arkadaşlar yukarıda yazdığım DÜŞEYARA formülü #YOK hatası veriyor. Ancak örnek olsun diye "ASUZU" hücresinin bulunduğu A7 hücresine girip içindeki "ASUZU" yu silip tekrar "ASUZU" yazınca DÜŞEYARA formülü çalışıyor. Sol taraftaki tabloyu kopyalayıp Sayfa2' "Sadece Veri olarak Yapıştır" dediğimde de DÜŞEYARA formülü #YOK hatası veriyor. Buradaki sorun nedir? Nasıl çözebilirim. Şimdiden teşekkür ederim. | ||||||||||||