düşeyara fonksiyonu yardım

Excel Vers. ve Dili
ms excel 2002 türkçe
arkadaşlar düşeyara fonksiyonunun kullanımı ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.ekteki belgede soru olarak adlandırdığım çalışma sayfasında kırmızı renkle belirttiğim değerleri(en büyük son beş rakamı içeren satırlar)veri olarak belirtilen dizinden ,hangi formüllerle yazdırılabilir?
Umarım anlatabilmişimdir.şimdiden teşekkürler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Ben bir şey anlamadım.:cool:

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
Biraz daha açıklayıcı olursan yardımcı olacam

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
arkadaşlar düşeyara fonksiyonunun kullanımı ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var.ekteki belgede soru olarak adlandırdığım çalışma sayfasında kırmızı renkle belirttiğim değerleri(en büyük son beş rakamı içeren satırlar)veri olarak belirtilen dizinden ,hangi formüllerle yazdırılabilir?
Umarım anlatabilmişimdir.şimdiden teşekkürler.
Dosyanız ekte.

.

Excel Vers. ve Dili
ms excel 2002 türkçe
a sütunundan mehmet değerini arasın,daha sonra b sütunundan mehmete karşılık gelen sayılardan en büyük 5 tanesini yazsın.
hızlı cevabınız için çok teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
ms excel 2002 türkçe
yurttas ilginden dolayı tesekkur ederim ancak istediğim sonucu vermemiş formül.en büyük 5 değeri almak istiyorum.lütfen tekrar gözden gecirirmisin?

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
yurttas ilginden dolayı tesekkur ederim ancak istediğim sonucu vermemiş formül.en büyük 5 değeri almak istiyorum.lütfen tekrar gözden gecirirmisin?
istediğiniz her ismin en büyük beş değerini bulmak deği mi? Dosyadaki formül de onu veriyor.

..