DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Merhabalar;
Daha önceleri mesaj yazdıktan ve cevaplandıktan sonra "Düzenle" kısmı vardı. şikayet kısmının yanında... ama artık görünmüyor. Çok kullanışlı ve gerekli bir ibareydi...
Merhaba sn @k0081 bu konuyu daha önce bende dile getirmiştim Hüseyin beye , konuyla alakali link aşağidadir 31 nolu mesajimda bunu bulabilirsiniz. Hüseyin beyde konuyla alakali geri bildirim yapmıştir.
DİKKAT - Forum Güncellendi
ÖmerBey 'in fikri mantıklı, "sorunuzu anlamadım" tepkisinin eklenebilmesi iyi olur.www.excel.web.tr
Rica ederim , benimde dileğim bu yönde bunu mesajimdan anlamisinizdir zatenMesaj için teşekkürler... Ben daha önce fark etmemiştim. iyi oldu söylediğiniz. Tekrardan konuyu gündeme getirdim... belki düzelir.
Bu gruplarda ayarlanılabilen bir özellik. Altın Üyelik grubunun aşağıdaki yapılandırmaları kapalı olduğu için mesajlar sonrası düzenleme yetkisi Admin tarafından kaldırılmış.Merhabalar;
Daha önceleri mesaj yazdıktan ve cevaplandıktan sonra "Düzenle" kısmı vardı. şikayet kısmının yanında... ama artık görünmüyor. Çok kullanışlı ve gerekli bir ibareydi...