=EĞER(D5=Sayfa3!C6;Sayfa3!B6;+EĞER(D5=Sayfa3!C7;Sa yfa3!B7)) sonsuza kadar türetme

Excel Vers. ve Dili
2010 Tr
Ekteki xls de belirtilen bölümdeki kodu sonsuza kadar türetemiyorum lütfen yardım arkadaşlar iş hayatım buna bağlı..

=EĞER(D5=Sayfa3!C6;Sayfa3!B6;+EĞER(D5=Sayfa3!C7;Sayfa3!B7))

Depo sayfasında bulunan kodların sayfa 1 deki D sutununda seçilmesini sağladım. Sayfa 1 in C sutununa da depo sayfasındaki malzeme adının eğer ile yazdırılmasını sağladım.
Sorunum şu depo kodları artınca C5 te bulunan formulun sonsuza kadar çalışmasını sağlamak. Her kodun olduğu satırı tek tek EĞER yapamam. Yani satır sayısının 1 er arttıracak bir döngü olması gerekiyor diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2010 Tr
Sayfa 1 de D sütununda Veri düzenle ile depo sayfasındaki malzeme kodlarından birisini seçtiğimde onun solundaki sutunda bulunan stok kodunu yazdırıyorum. Ancak bu malzeme kodlarım ve depo kodlarım çok sayıda olacak. Bu programı =EĞER(D5=depo!C6;depo!B6;+EĞER(D5=depo!C7;depo!B7)) tüm malzeme kodları ile türetmem mümkün değil. Bu yüzden depo sayfasında C sütununun n nolu satırı seçildiğinde B sütunundaki raf kodu sayfa 1 de malzeme kutucuğuna yazılsın istiyorum. Aslında şu anda çalışıyor ama dediğim gibi çok sayıda olduğunda bir işe yaramayacak.