eger formulu hakkinda yardim

Excel Vers. ve Dili
office 2000
arkadaslar
3 ayri excell sayfasinin olusturdugu verileri tek bir sayfada toplamaya calisiorumm... fakat her birinin girdigi yeni veriyi tek b'r noktada toplamam icin eger formulu kullanmam gerek sanirim.. yani 3 sayfaya a, b , c dersek .. ve toplayacaigimiz tek bir sayafaya E dersem.. a b ve cnin yazdiklari bilgileri sirayla e de toplamak istiorum.. E sayfasinda 1nci sira doluysa 2 nci siraya eklemesini 2 nci sirada doldugunda otomatik olarak 3 ncu siraya eklemesini istiorum.. cok acil yardimlarinizi bekliorum... tesekkurler

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosya eklermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
office 2000
Ekledim .. Ilginize Tesekkur Ederim Oncelikle....

Ekledigim Dosyada 4 Sayfa Var .. Diger 3 Sayfaya Ekledigim Her Yeni Siparisin Genel Siparis Penceresinde Sirasiyla Once Hangisini Eklediysemm Siralanmasini Istiorum...tabi Siparisin Hangi Subeye Ait Oldugunu Bilmek Istiorumm// Bu Mumkunmu Acaba _?

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office 2000
Evet Anlatabildigime Sevindim ... Fakat Butun Bunlar Farkli Excel Dosyalari Arasinda Yapmak Istiorumm... Yani Merter Ayri Bir Dosya Bayrampasa Ayri Bir Dosya Dudullu Ayri Bir Dosya ... Ben Size Kolay Anlasabilmesi Icin Sayfa1 Sayfa 2 -3 Leri Degerlendirdim.. Sadece 1 Sube Uzerinde Diledigimi Yaparsaniz ; O Subeye Girdigim Herseyi Baska Bir Klasor Olan Genel Siparise Atarsaniz Digerleri Uzerine Bende Aktarabilirimm ... Yardimlariniz Icin Cok Tesekkurler

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Örnek dosyayı incelermisiniz..