Ekders ve Haftalık Ders Programı

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Yeni Ã?ğretim Yılı başladı. Bende Bir mutemet olarak sitedeki arkadaşların yardımı ile yaptığım Programı biraz düzenledim. Takıldığım iki konu var bunlardan birincisi haftalık ders programını sayfaya dökmek. İkinciside Normal yazan sayfanın sonundaki kısma yukarıda ismi ve girdiği derslerin listesi dökülen okulların listesi(seçili olan okul dışında kalanların) tabi Normal Ã?ğretim ve İkili Ã?ğretimleri ayrı ayrı olarak gözükmesi. İkili Ã?ğretim olanın mesela olduğu sütun renkli olabilirse iyi olur.
Çünkü onun hesap sisteni normal öğretimden farklı. İlginize şimdiden teşekkür ederim.

1.haftalık ders programını sayfaya dokmek demissiniz,program adlı sayfa mi ders programi?yoksa normal adli sayfa mi.
ben sorunuzu yanlış anladım sanırım.bir buton ekledim ama olmadı sanırım:)

Sn.Gokselbaran konuyu daha ayrıntılı anlatırsasnız mutemetlik bilmiyorum,farklı cozumler gelistirmeye calisiriz.
İyi calismalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Sayın mraltin : Yanlış anlattım galiba...
Ayrıntılı anlatmaya çalışayım Data sayfasına tüm bilgileri elle yazıyorum
Bu nedenle Bilgilerin kaynagı data sayfası. Haftalık ders Programının bilgileri alacagı yer data sayfası Sizin gönderdiğiniz örnekte normal adlı sayfadan belli bir bölgeyi gösteriyor. Ben ise Data sayfasından gerekli bilgileri alsın Program yazan sayfadaki gibi olsun istedim. Siz herhalde Program sayfasasındaki bilgileri sabit diye düşündünüz.
Diger konuda Normal yazan sayfanın alt kısmına bir hesaplama lazım biraz bilgi verdim yerinde yeterli olmazsa tekrar bilgi veririmi
İlginize Teşekkür ederim.
Programın son halidir. Son gönderdiğimi dikkate alın.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Bir hata yaptım galiba yeni bir sayfa açmış gibi olmuşum. Eskisine devam edicektim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Ã?M İLE SORDUÐUNUZ SORULAR ?
Bu kısımda ne denmek istediğini anlamadım.
Yanlış bir şey yapıyorsam düzeltmek isterim.
Açıklama yaparsanız sevinirim.

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Sn gokselbaran

Dosyanızı defalarca inceleme rağmen program sayfası ile data sayfası arasındaki verilerde bir bağlantı kuramadım. Çünkü örneğinizdeki seçtiğiniz veriler data sayfasında bulunmuyor. Ã?rneğin seçilen adı soyadı seçili kişinin ismi data sayfasında yok. Ders nolarının karşılarına hangi kritere göre dersleri yazdınız anlayamadım. Peşembe sütununda yazan pazartesinin anlamı nedir? Ayrıca İsmi Data sayfasında olan bir kişiye göre tabloyu doldurursanız daha açıklayıcı olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003
Ayrıntıları artırdım. Eksik varsa daha ayrıntılı anlatırım.

Altın Üyelik Bitiş Tarihi
15-05-2021
levent hocam yardım

hocam ektekı dosyada
1 kişiye ait taşınmazların(özellıklerıyle bereber ada pafta parsel numaralarıyla brlıkte)görüntülenmesi gerekıyor nasıl yapabılırım

15-05-2021
kimse yardım etmeyecekmi

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Sayın khun,

Access de basit bir şey yapmaya çalıştım. Umarım yararlı olur.

İyi çalışmalar:)

Son düzenleme:
15-05-2021
yok hocam bunu bend eyapmıştım lıstede 1 kişi tek gorunecek ve ona aıt bılgiler olacak