• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ekli Dosyaları İndirememe Sorunu!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karaf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekli Dosyaları Ýndirememe Sorunu!!!

Sayın site yöneticileri,
Ã?ncelikle bu güzel site için derin şükranlarımı sunmak isterim...
Gerçekten çok faydalı olmakta bana...
Ancak ekli dosyaları indiremiyorum... ne kadar denediysem nafile sürekli "download.php" isimli bi dosya indiriyor...

Bu sorunun çözümü konusunda yapılacak bişey varsa çok memnun olurum...

Çalışmalarınızda başarılar...

Sayın karaf,
güzel sözleriniz için teşekkürler.

Bu anlatığınızdan çıkardığım sonuç şu:

1- Ya indir linkine tıklamak yerine sağ mouse butonu ile tıklıyorsunuz ve gelen listeden hedefi farklı kaydet seçiyorsunuz.

2- Yada GetRight FlashGet gibi download programlarınız açık.

2. maddede bahsettiğim türden programları kapatıp sadece indirme linkine tıklarsanız sorun aşılacaktır.

Saygılar

Þu ayarıda yaparsanız sorununuz çözülecektir.

Denetim masası-araçlar-klasör seçenekleri-dosya türlerinden xls yi bulun ve gelişmiş-yükleme sonrası açmayı onaylayı işaretleyerek tamam butonuna basın.

Sayın Hüseyin Bey,
ilginiz için çok teşekkür ederim. İşaret ettiğiniz sebeplerden 2.si söz konusuymuş maalesef...
Problemi düzelttim sorun ortadan kalktı...

Tekrar teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim...

İşaret ettiğiniz sebeplerden 2.si söz konusuymuş maalesef...

Sayın karaf,
sorun aşıldığına göre aktif katılımlarınızı bekliyoruz.

Saygılarımla

İşaret ettiğiniz sebeplerden 2.si söz konusuymuş maalesef...

Selam,
bu şekilde geri bildirimde bulunduğunuz için size teşekkür ederim.
Bu davranışınız belki sorununa cevap bulup hiç bir mesaj yazmayan üyelere örnek olur.

Benim de dosya indirme ile ilgili 1 sorum vardı İndirdiğim bazı dosyaları bana sormadan bilgisayarıma (zannediyorum temporary files içine) otomatik olarak kaydediyor Çoğunlukla .zip uzantılı dosyalar sanırım

Muhtemelen sorun benden kaynaklanıyor diye düşünüyorum..

Dosyaları indirirken bana sorması için ne yapmalıyım?

leventm' Alıntı:
Denetim masası-araçlar-klasör seçenekleri-dosya türlerinden xls yi bulun ve gelişmiş-yükleme sonrası açmayı onaylayı işaretleyerek tamam butonuna basın.

Yukarıda belirttiğim uygulamayı aynı şekilde zip ve rar uzantılı dosyalar içinde yapabilirsiniz.

Eli dosya indirme problemi

Ekli dosyayı tıklıyorum, beyaz yeni bir sayfa açılıyor ve bitti mesajı geliyor. Dosyayı indiremiyorum. Hiç bir yardımcı program kullanmıyorum ama yinede olmuyor. Farklı kaydet seceneginide deniyorum ama dosyaları indiremiyorum
Yardımızı rica ediyorum

Ekli dosyayı tıklıyorum, beyaz yeni bir sayfa açılıyor ve bitti mesajı geliyor. Dosyayı indiremiyorum. Hiç bir yardımcı program kullanmıyorum ama yinede olmuyor. Farklı kaydet seceneginide deniyorum ama dosyaları indiremiyorum
Yardımızı rica ediyorum

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, yardımcı olursanız sevinirim,

Saygılarımla...

yıl 2010 aynı sorun bendede var :)

Yardımızı rica ediyorum

çözüm nedir acaba yardım edebilirmisiniz:$

Yardımızı rica ediyorum

Forumun ana sayfasında "Lütfen dosya indiremiyorum diye mesaj yazmayın" uyarısı var.
Orayı dikkatlice okuyunuz.

Pardon. Söz konusu uyarı kaldırılmış.
2008 yılında forum saldırıya uğramıştı. O tarihten önceki dosyalarda maalesef arşivle beraber silindi gitti.
Dosyaları indirememe sebebiniz budur.

Pardon. Söz konusu uyarı kaldırılmış.
2008 yılında forum saldırıya uğramıştı. O tarihten önceki dosyalarda maalesef arşivle beraber silindi gitti.
Dosyaları indirememe sebebiniz budur.

Evet uyarıyı kaldırdım.
İlk başlarda dosya sahipleri kendi ellerindeki dosyaları geri yükleyebilir umuduyla dosyası silinen mesajları kaldırmadık, epey de geri yükleme gerçekleşti.
Ancak artık, bu durumdaki eski mesajları gördüğümüzde siliyoruz.
Çünkü artık yerine konma ihtimali kalmamıştır diye düşünüyorum.

Geri