ekstre

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
günaydın arkadaşlar belirlenen tarihler arasındaki ekstreyi nasıl gösterebilirim ve bunu hem excel sayfasında hem de listbox'ta nasıl gösterebilirim.iyi çalışmalar...:???:

Kemal Demir

Özel Üye
Günaydın,

Sn.emrexcel1237,

Boyle bir soruya cevap almanız mumkun değildir.Öncelikle Doğru he hızlı cevap alabilmeniz için Örnek Dosyayı Paylaşırsanız daha sağlıklı olur dusuncesindeyim.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
estağfurullah

üstadım estağfurullah sorun aynı ayrıca ilgin için teşekkür ederim...

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
lütfen yardım

sn rakkas yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik butona basıyorum userform hatası veriyor bu benim için gerçekten önemli.lütfen yardım...:yardim:

Kemal Demir

Özel Üye
Peki Sendeki Dosyanın En son kodlu halini Yolamanda sakınca yok ise Foruma koyabilirmisin onun uzerrınden gidelim

Kemal Demir

Özel Üye
iyi akşamlar,

Form Üzerinde Üstte ilk ve Son tarih kutucukları var(Textbox1 ve Textbox2) bunlara 01.01.2007 formatında tarıh belirle ilk ve son tarihi belirle.
Bunları yaptıktan sonra Veriler (I : L) kolonlarına tasıyor ve ListBox özellikleri ilede Verileri Listbox'a tasıyor.

Yanı Dosyada'da bir Problem Yok.Tekrar bakınız.

Excel Vers. ve Dili
2003 excel visual basic
tekrar

hocam kodları yeniden yazınca çalıştı teşekkür ederim ancak kodlar bire bir aynı olmasına rağmen hata veriyor ben de anlamadım...

Kemal Demir

Özel Üye
Dostum resme bak editor içerisindeki işaretli görünen referansları sende işaretleyip dene.