EN UCUZ FİYAT

Excel Vers. ve Dili
office 365
Merhaba,

Ürün alışı yapmak istiyorum ve ağırlıklı olarak akakçe sitesini kullanıyorum,excelde ürünün piyasa fiyatlarını elle yazıcam,yan kolona akakçedeki o ürüne ait en ucuz fiyatın gelmesini ve tıklayınca o linke gitmeyi nasıl başarabilirim?

tşk.

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2010
Merhaba
Benim kullanmakta olduğum dosya işinizi göreceğini düşünüyorum.
Link

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2010
Ürün Adı satırına almak istediğin ürünün adını yaz daha sonra hangi sitede ne kadar ise ilgili firmanın altına yazdığın zaman "Minimum Fiyat" alanında en düşük fiyat yazar "En Uygun Teklif" alanında hangi sitede olduğu yazar. Tıklayınca o siteye gitme olayı farklı bir konu onun için daha bilgili arkadaşların bakması lazım.

Excel Vers. ve Dili
office 365
Ürün Adı satırına almak istediğin ürünün adını yaz daha sonra hangi sitede ne kadar ise ilgili firmanın altına yazdığın zaman "Minimum Fiyat" alanında en düşük fiyat yazar "En Uygun Teklif" alanında hangi sitede olduğu yazar. Tıklayınca o siteye gitme olayı farklı bir konu onun için daha bilgili arkadaşların bakması lazım.
Merhaba,maaalesef bu otomatik çıkmadı,yada ben yapamadım
çünkü hiç fiyat çıkmadı

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2010
Otomatikten kastınız nedir onu anlayamadım ama siz ürünün adını yazdığınız zaman fiyatları otomatik çekmesini istiyorum diyorsanız. Bu iş biraz karışık nasıl olur bilmiyorum.