sn ibkins ben ilk eklediğim zaman hücreye isim soyisim yazdığımda soyadı otamatik olarak büyük yazıyor ve ' işaretinden sonra ın, un, vb ekler ekliyordu.Bunu tekrar giriş sayfasında isim yazan yerlerde aktif yapabilirmiyiz. Birde giriş sayfasını ana sayfa şeklinde düzenleyebilirmiyiz. Userform deniyor sanırım ana sayfaya...
sn.ibkins ellerinize sağlık çok güzel olmuş.son birkaç düzenleme daha yapabilirseniz. bu dosya çok kullanışlı olacak ve işime yarayacak. Sizleri çok yorduk ama başladığımız ve zaman harcadığımız bir işi en kullanışlı şekilde sonlandırmak isterim.sorularım ekdeki dosyada.Yaptığınız ve yapacağını yardımlar için teşekkürler.
Arkadaşım dosyanızda belirtmiş olduğunuz yerleri düzettim. Umarım olmuştur.Düzenlediğim dosyayı ekliyorum. yalnız giriş kısmındaki bilgileri giriyorum, tekrar açıp kapatınca bilgileri siliyor. neden olduğunu anlayamadım. Tarih kısmına tarih girerken şu şekilde girersen buğünün tarihini gösterir
=BUGÜN() formülünü yaz.
sn msinan987 teşekkürler.Bugun tarihini gösterebilirim. ama yazdır değince bu gün tarihi silinmektedir ben bugun fonksiyonunun sürekli kalmasını isterim.Birleştir çok işime yaradı teşekkürler.şimdi eklediğim dosyada 2 soru var bunları çözebilirsek. eğer burada çözemessek nerede sorayım fikri olan varsa.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.