en uygun genişlik

Excel Vers. ve Dili
İZİN TAKİP PROGRAMI
eklediğim dosyada sordum. excel de birakaç hücre birleştirerek Word daki gibi düz yazı yazmak istiyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
arkadaşım dosyanızda biraz düzenleme yaptım. giriş sayfasından giriş yapıyorsun ekdeki dosyayı inceleyin

Excel Vers. ve Dili
İZİN TAKİP PROGRAMI
sn.ibkins sizin yaptığınız işlemde 1 altrnatif olabilir.Peki giriş sayfasında bulunan(iş için öğrenci) yanına yazdırma butonu koyabilirmiyiz.o şekilde daha kullanışlı olur gibime geliyor.
yaptığınız ve yapacağınız yardımlar için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
fikir vermesi amacıyla basit birşey hazırladım

Excel Vers. ve Dili
İZİN TAKİP PROGRAMI
şimdilik güzel yapmısıısn eline sağlık ben başka raporlarda ekleyip düzenleyeceğim.eğer takıldığım birşey olursa sorup yyardımlarınızı beklerim Teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
İZİN TAKİP PROGRAMI
eklediğim belgede yapmak istediklerimi yapılablirmi.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
İZİN TAKİP PROGRAMI
sn ibkins ben ilk eklediğim zaman hücreye isim soyisim yazdığımda soyadı otamatik olarak büyük yazıyor ve ' işaretinden sonra ın, un, vb ekler ekliyordu.Bunu tekrar giriş sayfasında isim yazan yerlerde aktif yapabilirmiyiz. Birde giriş sayfasını ana sayfa şeklinde düzenleyebilirmiyiz. Userform deniyor sanırım ana sayfaya...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
ekde gönderiyorum

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
izin programı
sn.ibkins ellerinize sağlık çok güzel olmuş.son birkaç düzenleme daha yapabilirseniz. bu dosya çok kullanışlı olacak ve işime yarayacak. Sizleri çok yorduk ama başladığımız ve zaman harcadığımız bir işi en kullanışlı şekilde sonlandırmak isterim.sorularım ekdeki dosyada.Yaptığınız ve yapacağını yardımlar için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
(Ofis 2003-Türkçe)
Arkadaşım dosyanızda belirtmiş olduğunuz yerleri düzettim. Umarım olmuştur.Düzenlediğim dosyayı ekliyorum. yalnız giriş kısmındaki bilgileri giriyorum, tekrar açıp kapatınca bilgileri siliyor. neden olduğunu anlayamadım. Tarih kısmına tarih girerken şu şekilde girersen buğünün tarihini gösterir
=BUGÜN() formülünü yaz.

Excel Vers. ve Dili
izin programı
sn msinan987 teşekkürler.Bugun tarihini gösterebilirim. ama yazdır değince bu gün tarihi silinmektedir ben bugun fonksiyonunun sürekli kalmasını isterim.Birleştir çok işime yaradı teşekkürler.şimdi eklediğim dosyada 2 soru var bunları çözebilirsek. eğer burada çözemessek nerede sorayım fikri olan varsa.