Herkese merhaba. Daha yeni kullanmaya başladım bu Exceli. Ben SAYFA1 deki A sütununu SAYFA2 deki A sütununa döngüsel olarak sonsuza eşitlemek istiyorum. Sayfa1 de A1,A2,A3,... Sayfa iki de de aynı şekilde yazsın istiyorum.Şimdiden teşekkürler...
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
merhabaHerkese merhaba. Daha yeni kullanmaya başladım bu Exceli. Ben SAYFA1 deki A sütununu SAYFA2 deki A sütununa döngüsel olarak sonsuza eşitlemek istiyorum. Sayfa1 de A1,A2,A3,... Sayfa iki de de aynı şekilde yazsın istiyorum.Şimdiden teşekkürler...
Option Explicit
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, Range("A1:A1048576")) Is Nothing Then Exit Sub
Dim ts
For ts = 1 To Cells(1048576, "A").End(xlUp).Row
Sheets("Sayfa2").Cells(ts, "A") = Cells(ts, "A")
Next
End Sub
rica ederimYardımlarınız için teşekkürler. İyi çalışmalar dilerim...
formülle bunu engellemek dosyanızı daha fazla kasabilir.Gönderdiğiniz makro çok işime yaradı fakat basit kullanım için biraz zor birşey,, kayıt sırasında makro ile kayıt yapmak lazım. Tam olarak sayfa2 A1 hücresine =SAYFA1!A:A formulünü yazıp, hücrenin sağ alt tarafından aşağı doğru çekince formülü sıralı uyguluyor fakat boş olan bölümlere 0 yazıyor. Bunu düzeltmek için ne yapmam gerekir?
Olay çözüldü bu şekilde, ekte de yapmak istediğim çok basit bir çalışma var zaten. Ufkum açıldı, Allah razı olsun..:bravo:Merhaba,
Yanlış anlamadım ise ,
Sayfa2 A1'e ,
=EĞER(Sayfa1!A:A="";"";Sayfa1!A:A)