etiket şablonuna numara basma

ekteki örnekte görebileceğiniz şekilde A4 boyutunda hazırlanmış yapışkanlı etiket şablonlarım var. excell de bu şablonun aynısını çizip tam şablona uygun denk gelecek şekildehazırlayıp bu yapışkanlı etiket şablonuna numara basmak istiyorum fakat şablonun çizgileri tam sayfanın kenarından başlıyor. excell de çizdiğim taslak ise yazdırırken 1 cm kadar içerden başlıyor kenarlıkları 0 sıfır olarak ayarladım fakat yazıcıdan yazınca hep bir cm içerden çizgi basıyor şablona uygun basmıyor. ne yapılabilir üstadlar. yardım lütfen.

Ekli dosyalar

Gerektiğince anlatabildim mi ? anlaşılmayan bir nokta mevcut ise beni bilgilendirin lütfen.

yazıcı mı bu sayfayı sıfıra sıfır kenardan yazmıyor niye 1 cm içerden başlıyor ........................

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
syn kaydoldum,
her ne sebeple ve kime olursa olsun hakaret içeren mesaj yazmayın lütfen!

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
bunu deneyin.
dış kenarlık çizgilerini kaldırın,
sayfanın, sol-sağ-üst-alt satır ve sütunlarını 0,40 birim daraltın ve çıktı alın.
sayfa kenarında otomatik bırakılan 0,40 birim boşlukları satır ve sütunlara dağıtmış olursunuz.

Teşekkürler. Sayfayı kenarlarını gösterecek şekilde küçük yazdırmıyor. Zaten kenar çizgilerini görmezden geliyor. Tek sorun kenardan sıfıra sıfır çizgi yazmaması. Yazıcı ile ilgili sorun mu vardır.