excel açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office Excel 2007
benım makınada excelle çift tıklayınca boş sayfa acıyor ...

ama boş bır excell açıp sonra dokumanın oldugu excell sayfasını açınca acılıyor neden olabılır bu acaba .. acil yardım :(

hiç bi,r dokuman olan sayfa acılmıyor .

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Araçlar / Seçenekler / Genel menüsünden Diğer uygulamaları Yoksay seçeneği işareti ise işareti kaldırarak denermisiniz..

Excel Vers. ve Dili
bende excell 2007 var ama ...

Excel Vers. ve Dili
hocam çok sağol ama ben bulamadım ya

Excel Vers. ve Dili
yokmu bu konuda yardım edecek arkadaslar

tşk. edreım

Word 2007 kullanıyorum

Araçlar / Seçenekler / Genel menüsünden Diğer uygulamaları Yoksay seçeneği işareti ise işareti kaldırarak denermisiniz..

buraı nasıl yapacagım 2007de

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Excel sayfasında sol üst köşede bulunan simgeye tıklayınız ( Serkan Bey'in verdiği linte bu simgenin resmini görebilirsiniz. ) açılan ekranın sağ alt köşesinde " Excel Seçenekleri " vardır buraya giriniz. Daha sonra gelen ekrandan Gelişmiş menüsünü işaretleyerek yeni gelecek ekrandan Genel bölümünün içinde " Dinamik Veri Değişimi (DDE) Kullanılan Diğer Uygulamaları Yoksay " seçeneğindeki işareti kaldırınız..

.

Excel Vers. ve Dili
2007 small bussines
arkdaslar benzer bı sorun bende de var sızın dedıgın yerdekı tık ı kaldırdım sorun aynı normal kayıtlı exel sayfasına cıft tıklayarak gırmey calsııyorum ancak grı ekran gelıyo sımge durumuna kucultup actıgımda duzelıyor. Kaldırdım yenıden kurdum sorun aynı. Oficelerimiz 2007 Small Bussiness ve lisanslı.