excel çalışmıyor

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
arkadaşlar acil yardım,
2003 excel kullanıyordum. 2 gün önce excel 2007 yükledim. (orjinal cd'den).
bu siteden 'iller arası km' başlıklı bir dosya indirdim. şimdi hiçbir excel dosyasını kullanamıyorum. açtıktan sonra da ne hücrelere birşey yazabiliyorum ne de hiçbir tuş işe yaramıyor. excel 2007 ' i silmek istedim silinmiyor. yardım ederseniz çok sevinirim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
kapı gıcırdasa syn Mahmut'un kod bankası programını suçluyorlardı, siz ise 'iller arası km' dosyasını suçlamışsınız. hiç ilgisi olduğunu sanmıyorum.
menü ve tuş vuruşlarını kapatan bir kodu barındıran dosyayı açmış ve menüler normal hale gelmeden excelden çıkmış olmalısınız.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
sayın uzmanamele,
benim kimseyi suçladığım falan yok sadece olayın nasıl meydana geldiğini anlattım. 'KM HESAPLAMA' dosyasını açar açmaz tüm tuşlar kitlendi. istiyorsanız sizde bir kontrol edin. bahsettiğiniz sorunu nasıl çözebiliriz. bu klasörde menü ve tuş vuruşlarını tekrar nasıl aktif hale getirebiliriz.
saygılar...

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
arkadaşlar,
acil yardım,
office programlarının hiçbirini çalıştıramıyorum. tekrar 2003 yükleyecem ama 2007 'i program ek-kaldırdan da silemiyorum. tamamen nasıl silebilirim.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
ofis 2007 cd'sini kullanarak excel'i onarmayı veya kaldırmayı deneyin.
bu siteden indirdiğiniz bir dosyadan kaynaklandığını sanmıyorum.
eğer herhangi bir dosya sorun çıkarıyorsa mutlaka o dosya ile ilgili şikayet gelirdi.