arkadaşlar merhaba. muhtelif tarihlerde yapmış olduğum excel çalışmalarımından oluşan 2 adet excel sayfamı şimdi açamıyorum.
bu sayfaları ek de sundum inceleyip yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkür ederim.
Şu an elimdeki bir dosya ile dosyanızın kurtarılıp kurtulamayacağını test ediyorum. Bir müddet sonra sonucu bildiririm.
Dosyanızı maalesef geri getiremedim. Yalnız denemenizi istediğim bir şey var.
Boş bir excel açın. Menü'den "Yardım - Microsoft Office Excel Hakkında - Devre Dışı Öğeler" e tıklayın. Burada devre dışı bırakılmış bir öğe varsa tekrar etkinleştirin ve dosyanızı tekrar açmaya çalışın. Eğer açılmaz ise maalesef yapabileceğim başka bir şey yok.
Bir de "Araçlar - Seçenekler - Kaydet" sekmesinden Otomatik Kurtarma Kayıt Yeri yazan yere bakın. Belki dosyanızın çalışan son halini orada bulabilirsiniz.
şöylebir öneride bulunabilirim. kapalı dosyadan veri alma ile sayfa adlarını biliyorsanız buradaki bilgilerinizi yeni bir excel sayfasına alabilir bu şekilde dosyanızı kurtarabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.