excel de hatırlatma nasıl yapabilirim?

Excel Vers. ve Dili
excel türkçe
tüm ustalara saygılarımı sunuyorum. benim içinden çıkamadığım bir problemim var. bende outlook yok. bundan dolayı hatırlatmaları excellde yapabilir miyim?

benim elimde diğer şirketlere yazdığım yazılar var. örneğin ben bugün yazdığım yazının cevabının 15 gün sonra gelmesi gerekiyor. excel e ben yazıyı yazdığım tarihi gireceğim, bana excelde çalışırken 15 günlük süre doldu diye bir uyarı yazısı veya ikaz alabileceğim bir şey yapılabilir mi? bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..

şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

Excel Vers. ve Dili
Office 2013 Türkçe
Merhaba,
Bir arkadaşın da sizin isteğinize benzer bir isteği olmuştu.Bugüne kadar bakamadım.Aslında hemen o gün birşeyler yaptım ama Excel çalışırken bu uyarıyı verebilmesi üzerinde çalışıyorum su an.Bunu da yaptım ama bu sefer arka planda devamlı çalışan bir makro tüm işlemleri ya yavaşlatıyor ya da tamamen durduruyor.O problemi çözdüğümde onu kullanabilirsiniz,fakat şimdilik şunu kullanın:

Sub auto_open()
If [A1] = Date Then MsgBox "15 Günlük Süre Doldu"

End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel türkçe
Yapamadım yardım lütfen

Zafer Bey sizin verdiğiniz adreste dosya açılmıyor. sayın bedersu sizin verdiğiniz kodu yazdım ama çalışmadı acaba bi yerde yanlışmı yapıyorum. neden olmuyor. yardımlarınız lütfen.

zafer

Super Moderator
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
OFFICE 2003 TÜRKÇE
OFFICE 2010 TÜRKÇE
Merhaba

Verdiğim linkteki dosyayı açtım ve çalıştı tekrar ekliyorum

Sn.Bedersu'nun kodlarınıda bir kitabın kod sayfasına yapiştırın. A1 hücresine örneğin 20.04.2007 yazın kaydetin(traih yazdığınız hücrenin sayfası aktif sayfa olacak.yoksa sheets("xxxx").range("a1") yazın) .sonra windows tarihini 20.04.2007 yapın açın.çalışmması için neden yok.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
eline sağlık

Merhaba

Verdiğim linkteki dosyayı açtım ve çalıştı tekrar ekliyorum

Sn.Bedersu'nun kodlarınıda bir kitabın kod sayfasına yapiştırın. A1 hücresine örneğin 20.04.2007 yazın kaydetin(traih yazdığınız hücrenin sayfası aktif sayfa olacak.yoksa sheets("xxxx").range("a1") yazın) .sonra windows tarihini 20.04.2007 yapın açın.çalışmması için neden yok.
paylaşımınız için teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
türk çe 2003
iyi günler kolay gelsin bişi sormak istirorum ben normal bir tane ofis 2003 kullanıyorum
sizden ricam bana
açıklarmısınız. su anda türk telekomda çalışıyorum müşterileri exel sayfasına sıraladım bunların günü geldiğinde yani ödeme günleri bana hatırlatmasını istiyorum hepsinin ayrı ayrı mesela ahmet 20 sinde mehmet 23 nde o şekilde bun u yapmam sizce mümkün kü
çünkü müşterilerimizin isteği üzerine ayın belirli günlerinde faturalaını tahsil edip makbuzu verip parayı alıyoruz yada türk telekomun sayfası üzerinde bize hatırlatma yapabilirmi lütfen cevap