Excel de içi dolu hücrelerin değerini değiştirme

Excel Vers. ve Dili
2010
Arkadaşlar merhaba

Benim sorunum şu şekilde elimde içinde farklı rakam değerler olan 10000 den fazla hücre var ve ben tabloda hücre değeri sıfırdan büyük olan tüm hücreleri 1 rakamı ile değiştir demek istiyorum nasıl yaparım ??

Excel Vers. ve Dili
2013 Professional Plus Türkçe
Arkadaşlar merhaba

Benim sorunum şu şekilde elimde içinde farklı rakam değerler olan 10000 den fazla hücre var ve ben tabloda hücre değeri sıfırdan büyük olan tüm hücreleri 1 rakamı ile değiştir demek istiyorum nasıl yaparım ??
Hücrelerin tamamını seçin, koşullu biçimlendirme/hücre kurallarını vurgula/büyüktür seçip 0 yazın, biçim kutusunda özel biçimi seçin, isteğe uyarlanmış (en altta) dedikten sonra genel yazısını silip 1 yazın ve tamam deyin.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2013 Professional Plus Türkçe
Yalnız bir ekleme yapmak gerek, bu şekilde hücre değerleri 1 olmaz ama baskıya filan almak için kullanılabilir, hesaplama yaparken yine eski değerleri kullanır.

Gerekliyse, buradan değerleri 1'e dönüştürmeyi yada en baştan farklı bir çözüm yazanları da bekleyin derim :)

Excel Vers. ve Dili
2010
Yalnız bir ekleme yapmak gerek, bu şekilde hücre değerleri 1 olmaz ama baskıya filan almak için kullanılabilir, hesaplama yaparken yine eski değerleri kullanır.

Gerekliyse, buradan değerleri 1'e dönüştürmeyi yada en baştan farklı bir çözüm yazanları da bekleyin derim :)
Aslında benim istediğim sizin tamda dediğiniz. hücre değerinin 1 olması. an olarak baskıda beni kurtardı ama tüm değerleri 1 e çevirmem gerekli