EXCEL dosyam çok fazla biçimlendirme hatası veriyor.

Excel Vers. ve Dili
2003
Bu dosyayı çok kullanıyor ve çok ta yaygın kullanılıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Dosyama yeni bir eklenti ve değişiklik yaparken zorlanıyorum hatayı bir türlü buladım. Değişiklik yapacağım zaman bazı yerlede yapılıyor bazı yerlende yapılmıyor. Öeneğin öğretmen listesinin en altındaki listeyi üstekiler gibi mavi ve onların altına lamıyorum bunun gibi sorunlar veriyor. ÇOK FAZLA FARLI HÜCRE BİÇİMİ HATASI VERİYOR.
Ayrıca dosya yapımında bulunan buradaki arkadaşlara teşekkür ederim . bir dosyam binlece öğretmen tarafından kullanılıyor. Burayada Örnek Uygulamalar okul uygulamaları bölümüne ekledim. Ana sayfasınada bu forumun adresini ekledim. Yardımlarınızı için şimdiden teşekkürler. SAYGILAR.
dosyayı ekleyemiyorum büyük olduğu için sanırım. indirme adresini veriyorum.
Dosya Boyutu: 1,08 MB
http://www.4shared.com/file/23484066/b98d03a6/Form-MATK.html?dirPwdVerified=369e8cd1

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Merhabalar

Siz teşhisi kendiniz koymuşsunuz zaten ... Geriye kalıyor tedavi :) Eğer yoğun şekilde biçimlendirme ile ilgili hata veriyorsa, Koşullu Biçimlendirme, Formül, Hücre ve Font Renklendirme gibi konularda kısıntıya gitmeniz gerekebilir.

Son olarak; indirilecek dosyanın boyutunu da mesajınızda belirtirseniz, dosyayı indirecek arkadaşların boyut hakkında bir fikri olur.

Excel Vers. ve Dili
2003
eşekkür ederim deneyeceğim bakalım. Fakat koşullu biçimlendirme hiç yok. sadece köprü var. renklendirme var Birde ana sayfda şekiller var. ilgine teşekkür ederim.