Excel dosyası açılmıyor - genel girdi çıktı hatası v

arkadaşlar buna benzer sorunlar forumda daha önce gündeme çok geldi biliyorum ama belki geçen zaman içerisinde birileri bu sorunla ilgili bir çare bulmuştur diye yazıyorum...
excel de hazırlanmış ve daha sonraları openofisle devam edilmiş olan bir tablo bu gün gümledi excel le açmaya çalışınca bir dizi hataya neden oldu diyor openofis ile açınca genel girdi çıktı hatası veriyor başka bir exfel çalışma sayfasına bağ kurmuyor bir fikri olan varmı bu tablo çok önemli kurtarma programı bir şey varmı...

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
kardanadam, daha once benım basıma aynı sorun geldı dosyayı open offıce ıle ac ardından dosyayı farklı kaydet once open offıce formatında ok ?
ardından farklı kaydetıgın dosyayı open offıce ıle tekrar ac ve yıne excel ( 2000/xp olarak) farklı kaydet bu defa excelın hata vermemesı gerekıyor bende bı kac defa bu oldu bu sekılde cozum hadı kolay gelsın

Edıt : sımdı yukarda bı sey gordum open offıcedekı versıyonun kac senın ?
open offıcenın v2 sı nı kullanıyorum bende open offıce ıle ole bı hata vermıyor sadece excelde hata mesajı alıyorum ok

cyberwolf1980' Alıntı:
kardanadam, daha once benım basıma aynı sorun geldı dosyayı open offıce ıle ac ardından dosyayı farklı kaydet once open offıce formatında ok ?
ardından farklı kaydetıgın dosyayı open offıce ıle tekrar ac ve yıne excel ( 2000/xp olarak) farklı kaydet bu defa excelın hata vermemesı gerekıyor bende bı kac defa bu oldu bu sekılde cozum hadı kolay gelsın

Edıt : sımdı yukarda bı sey gordum open offıcedekı versıyonun kac senın ?
open offıcenın v2 sı nı kullanıyorum bende open offıce ıle ole bı hata vermıyor sadece excelde hata mesajı alıyorum ok
openoffice 2.0 ve dosyayı bununla açamıyorum...

Excel Vers. ve Dili
openoffice
sayın kardanadam,
bu sorunu çözebildin mi acaba,
beni de bilgilendirirsen sevinirim,
çünkü şuan aynı dert benim başımda da...
şimdiden teşekküreler...

Excel Vers. ve Dili
openoffice
ayrıca sayın cyberwolf1980,
yorumunda demişsin ki, dosyayı aç diye, ama sorunda orda zaten,
dosyayı açamıyorum ki...
zaten bi açsam ben biliyom yapcamı ona :)