Excel dosyası nasıl taşınır

Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Arkadaşlar acil yardım lazım. Hazırladığım bir excell dosyası var içinde bir sürü form var ayrıca Dtpicker da kullanıyorum. Bu dosyayı başka bir pc de çalıştıramıyorum.
Uzantısı xls olan bir excell dosyası ile ocx ve dll leri nasıl taşınır yaparım.
Şimdiden teşekkürler.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
işte kod

Sub taşı()
Dim DosyaSistemi
Set DosyaSistemi = CreateObject("Scripting.FileSystemObject")
dosyanın_şimdiki_yeri = " "
dosyanın_taşınacağı_yer = " "
DosyaSistemi.MoveFile dosyanın_şimdiki_yeri, dosyanın_taşınacağı_yer
End Sub

kırmız tırnak işaretinin içine dosya yollarını yazmalısın

ancak açık olan kendisini "dosyayı" taşımaz.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 TÜRKÇE
Selam halit3
Öncelikle ilgine teşekkürler. Ama ben aceleden ne istediğimi anlatamadım galiba...
Üzerinde çalıştığım bir excell VBA karşımı bir progra var. Excelle UserFormlarlar veri girişi yaptırıyorum. Sorun şurda hazırladığım bu xls uzantılı dosyayı çalıştıracağım hedef pc ye yükleyince
hata veriyor. Baktığımda hatanın DTpicker ve benzeri objeler için olduğunu gördüm. Sonuçda ben kendi bilgisayarımda ki ocx ve dll leri nasıl hazırladığım xls dosyası ile taşırım. Yada hazırladığım xls dosyasını nasıl başka bir Pc de sorunsuz çalıştırabilirim.
Çünkü bir form hazırlıyorum içine mscomct2.ocx dosyasından eklediğim Microsoft Date Time Picker Control 6.0 çağırıyorum . Ama bu başka pc de sorun çıkmasına sebep oluyor. Bunun yolunu yordamını bilenlerden rica ediyorum. Bu konuyu detaylı açıklarlarsa büyük iyilik yapmış olurlar. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
yanlızca çözümün nedenlerinden birisi

zannedersem sorunun windows işletim sistemindeki proğramlardan kaynaklanıyor sistem 32 dosyasında dil dosyası eksik olduğu için hata uyarısı alıyorsun proğramın bu durumda eksik dil dosyalarını internetten indirim C:\WINDOWS\system32 klusörünün içene koyman gerekiyor