Excel dosyasındaki bazı bilgilerin silinmesi

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
acil sayılır lütfen yardım edin

merhaba sorum var ama ne kadar mantıklı yada nasıl oluyor bilmiyorum.çok iyi sayılmam excel kullanımında.soruma gelince bilgisayarıma format attırdım bir cafede programlarım duruyo ama şifreli excel'im vardı excel duruyor ama içinde önemli bir kaç notum gitmiş nasıl olabiliyo sadece bi kısmı gidiyo bide geri getirebilmem mümkün mü kendi hazırladığım ders notlarım vardı yeniden mi hazırlamam gerekiyo:( şimdiden teşekkür ederim

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
Şifreli dosyadan şifreyi açmadan bilgilerin silinmesi mümkün değildir. Silinen bilgileride geri getirebileceğinizi sanmıyorum.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
teşekkür ederim ama bilgiler gitmiş ve sadece bir kısmı duruyor.Eski haline dönmüş düzenlenmemiş haline nasıl oluyo bilmiyorum.Kaydetmeyi unutmuşda olamam çünkü üzerinde çok uğraşmıştım,sadece bi defalık bi düzenleme değil.baya eskiye kadar silinmiş.neyse cevabınız için tekrar teşekkürler,yeniden yazmam gerekiyo sanırım.

Excel Vers. ve Dili
2007 TÜRKÇE
format sonrası eski dosyaları kurtaran program var..Ama ingilizce bilmen gerekli programın yönlendirmeleri sadece ingilizce vede zor..
Bu uzaktan yardımcı olmak biraz zor pc den anlayan bi arkadaşın varsa sana yardım edebilir silinen tüm herşeyi kurtarabilirsin..

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
"recovery my files" programını kullanarak format atılmadan önceki halini kurtarmayı deneyebilirsiniz. çok iyi ecnebice bilmeye gerek yok, denemenizi tavsiye ederim.