Excel Dosyasını EXE formatına Çevirmek

Excel Vers. ve Dili
Office XP, TR
Merhaba arkadaşlar,

Ben excelde visual basic ile yaptığım programı excelden arındırıp exe formatında kullanmak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir ise sevinirim.

Saygılarımla,

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2007 TÜRKÇE
Tabiki mümkün

tabi bu mümkün sadece pcde vb6 kurulu olması gerek ve excelde yaptıgın formları kaydetip (export file münüsünden .frm olarak kaydet ) vb6 pro ile aç dosya menüsünden exeye çevirebilirsin..

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office XP, TR
Kurulum Hk.

Merhabalar,

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Yalnız bu VB 6 sanırım benim bilgisayarımda yüklü değil, nereden yükleyebilirim ve yükleyip exe formatına çevirdiğimde başkalarının bilgisayarında da çalışması için bu VB 6'nin kurulumu olması gerekiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirm.

Saygılarımla,

Excel Vers. ve Dili
Office XP, TR
Visual Basic 6 Kurulumu Hk. Rica

Merhaba Arkadaşlar,

Arkadaşlar bu visual basic 6 yı nasıl indirebileceğimi bilen varsa söylesin, çıldırmak üzereyim.Girdiğim tüm siteler yönlendrime yapıyor.

Saygılarımla,

Metin Karaağaç

Uzman
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2016 Pro Plus-Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-12-2025
Visual Basic 6, lisans alınması gereken bir program olduğu için burada size herhangi bir link tavsiyesinde bulunamayız. Kendi imkanlarınızla bulmanız gerekecek ya da üreticisinden (microsoft) satın almanız gerekir.

Excel Vers. ve Dili
Office XP, TR
icon Hk.

Yardımınız için öncelikle teşekkürler, dosyayı indirdim ve denedim, işimi gördü gibi.Yalnız bir sorum daha olucak bu excel dosyasını exe ye çevirince excel iconu masaüstünde değişmiyor ama rar dosyası yapınca iconu değişiyor ve exe uzantısı gözüküyor. Normalde de dosyayı excel iconundan arındırabilirmiyim.Kısaca amacım sadece userformlar gözüksün ve dosyanın excelde hazırlandığı anlaşılmasın...

Saygılarımla,

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
exe uzantılı olmasının temel amacı kullanılan bilgisayarlarda ofis programı olmasada programın bagımsız calışması bunun için arkadaşların söyledigi gibi Visual Basic 6 gibi programlarla yapmak bende cok inceledim bu programı buldum ama oda tam işe yaramıyor. birde sayın security dedigigibi sadece formları alıp çevirmeklede iş bitmiyor veri tabanı olarak biz excel sayfalarını kullanıyoruz. bende kitaplarını aldım formdan birkaç kitap indirdim. şimdi calışıyorum ama kolay degil size tavsiyem sayın mustafa kokerin calışmasını indirin (içindeki her konuyu acın) saygılar.
http://www.excel.web.tr/f48/vb-net-ve-c-ogrenmek-isteyenlerin-cok-isine-t61819.html

Excel Vers. ve Dili
Office XP, TR
Teşekkürler

Çok Teşekkür ederim, yardımlarınız için, görüşmek dileğiyle

Saygı ve hürmetler

fedeal

Banned
Excel Vers. ve Dili
2003 tr
ricaederim yardımım dokunduysa ne mutlu saygılar