excel görünmüyor

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Merhaba,

Yaptığım excel sayfası vba kısmında işlem yaparken "ActiveWindow.Visible = False" komutu ile ekranı gizliyordum. Ama bugün dosyayı açtığımda bir hata aldım. Programı tamamıyle kapatıp açtım ama excel sayfam ekrana gelmiyor. Kod kısmına girdiğimde herşey yerinde ama excel sayfasını açamadım. Komutu True olarak değiştirdim ama excel sayfası aktif olmadığından çalışmıyor. Excel dosyasının visible ayarını nasıl True yapıp görünür yaparım bulamadım. Konuyla ilgili yardımlarınız rica olunur.

Saygılarımla.

muratboz06

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office365 TR
VBA da sol taraftaki listeden sayfanızı seçin, özellikler bölümündeki (properties) Visible seçeneğini xlSheetVisible yapınız.
Örnek ekran görüntüsü ektedir.
Alternatif Link:

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Hocam merhaba,
Orası zaten sizin dediğiniz gibi gözüküyor ama excel sayfası yok. Ekran görüntüsü veya dosyayı yüklemek istedim olmuyor. Yardımlarınız rica.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Merhaba
Bu kodu çalıştırın bakalım ne oluyor.
Kod:
Sub visible()
For i = 1 To Worksheets.Count
Sheets(i).visible = True
Next
End Sub

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Hocam merhaba,

Yok olmuyor. Dosya bir şekilde bug a girdi herhalde. Ben dosyadaki sayfaları başka bir excel dosyasına aktarmayı denedim. Bu şekilde kurtabiliyorum. İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Birde aşağıdaki gibi deneyin bakalım düzelecek mi?

Dosyanızı açın.
VBA tarafını açın.
Sol tarafta dosyanızın adına tıkladığınızda (ThisWorkbook-BuÇalışmaKitabı bölümünde) alt tarafta özelliklerini görebileceğiniz bir pencere açılması gerekiyor. Görselde ki IsAddin özelliği TRUE olarak gözüküyorsa FALSE yaparak deneyin.

234039

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
excel 2010
Korhan hocam merhaba. Dediğiniz yere baktım. False gözüküyordu. Onu True yaptım olmadı. Tekrar False yapınca dosya geldi. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar.