- Excel Vers. ve Dili
- Microsoft Excel 2013
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 20.01.2019
Değerli Arkadaşlar,
Forumda kontrol ettim. ama tam anlamıyla aradığımı bulamadım. Yapmaya çalıştığım,
pdf dosyaları ile dolu bir klasörüm var. İçinde 4000-5000 civarında pdf var.
Ayrıca bir excel dosyam var. ve bu dosyada C3:C65536 aralıklarda değerlerim var.
Bu değerler pdf dosyalarının açıklamasında var.
Bu aralıktaki değerlere göre, bu konumdaki
\\10.7.10.12\public\ACM-1\PUBLIC\Cihan.Sak\1. TÜM FATURA TARAMALARI\12. CİHAN SAK.05.09.2016.YERLERİNİ DEĞİŞTİRME pdf dosyalarının adından arayacak doğru olanı köprü oluyla O3:065536 aralığına getirecek. pdf dosyalarımın isimleri benzersiz aynı ismli dosya yok.
Fonksiyon yoluyla olabilir. Makro yoluyla yapacak arkadaşlar kodlar arasında açıklama yazarlarsa anlamak ve ileride uygulamak adına güzel olur.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Forumda kontrol ettim. ama tam anlamıyla aradığımı bulamadım. Yapmaya çalıştığım,
pdf dosyaları ile dolu bir klasörüm var. İçinde 4000-5000 civarında pdf var.
Ayrıca bir excel dosyam var. ve bu dosyada C3:C65536 aralıklarda değerlerim var.
Bu değerler pdf dosyalarının açıklamasında var.
Bu aralıktaki değerlere göre, bu konumdaki
\\10.7.10.12\public\ACM-1\PUBLIC\Cihan.Sak\1. TÜM FATURA TARAMALARI\12. CİHAN SAK.05.09.2016.YERLERİNİ DEĞİŞTİRME pdf dosyalarının adından arayacak doğru olanı köprü oluyla O3:065536 aralığına getirecek. pdf dosyalarımın isimleri benzersiz aynı ismli dosya yok.
Fonksiyon yoluyla olabilir. Makro yoluyla yapacak arkadaşlar kodlar arasında açıklama yazarlarsa anlamak ve ileride uygulamak adına güzel olur.
Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Son düzenleme: