Excel İlk Açılış Gri Sayfa Çıkıyor

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
sayın üstadlar iyi günler.
office 2003 kullanıyorum ve excel açtığımda alt tarafta Sayfa1, Sayfa2 gibi sayfalar açılmadan gri sayfa açılıyor ve ben dosya yeni dediğim zaman sayfa açabiliyorum ve bir excel dozsyası açıkken yeniden başka bir excel kitabı açmaya çalıştığımda "BOOK1.XLS düzenleme karşı kilitlenmiş" diyer ve Salt Okunur - Bildir - İptal seçenekleri çıkıyor.
Arkadaşdan aldığım bir excel dosyasının bilgi barında "Bahri Ahmet Mustafa : ""BAM"" diye bir yazı çıkıyordu ve ben Alt + F11 den Laroux diye bir dosya vardı onun ilk kısmında auto open "Bahri Ahmet Mustafa : ""BAM"" .... diye birşeyler yazıyordu. bunu sileyim düzelir dedim ama ondan sonra normalde açılan ilk sayfalarım açılmadı ve bunlar başıma geldi.
İlk açılışta altta sayfalar açılması için ne yapabilirim.

Son düzenleme:

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba

soru sormadan önce kısa bir araştırma yapmanızı öneririm.
forumda; "diğer uygulamaları yoksay" diye arama yapınız, benzer bir çok soru bulabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
ayrıca benim normal daha önceden kayıt edilmiş dosyarıma çift tıklayınca açılıyor.

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
sildiğiniz modüldeki makrodan kaynaklanıyordur.
orjinal dosyayı açıp normal şekilde kapatarak deneyin.
veya o dosyaya bir göz atmak lazım, ne gibi kodlar kullandığını kestiremiyorum.

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
tamam sorunu çözdüm:
C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Excel\XLSTART buraya BOOK1.XLS diye bir dosya oluşturmuş. Bunu sildim ve normale döndü.
ilgilenen herkeze çok çok teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
tr
omarza nivkli arkadaşın belirttiği adresteki book1.xls dosyasını siliyorum
daha önceden oluşturmuş olduğum excel sayfasını açıp kapattığımda book1.xls dosyasını C:\Documents and Settings\Administrator\Application Data\Microsoft\Excel\XLSTART buraya BOOK1.XLS klasörüne tekrar oluşturuyor.
dosyayı açtığımda dikkatimi çekti görümde- makroları açtığımda ekte eklemiş olduğum book1.xls otomatik olarak oluşturduğu gördüm.denemediğim kalmadı.
benimle aynı durumda sorunu olan yok mu ofisi kaldırıp tekrar kurmama rağmen sorunum devam etmekte.

Ekli dosyalar