excel kisiler tablomu outlook a eklemek

Merhaba,office 2003 ingilizce kullaniyorum. elimde isim, unvan, sirket, tel, mail seklinde hazirlanmis bir excel tablosu var. bu tabloyu outlokkta kontaklarima eklemek istiyorum ama hata veriyor.

arama yaptigimda benzer 2 konu buldum ama cevabi malesef goremedim.

yardimlarinizi bekliyorum.

kolay gelsin

Rulemaster

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2019 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-02-2026
dosyanızı *.csv uzantılı olarak Save As yapın.
Yeni dosyayıyı da Outlook > Dosya menüsünde bulunan " Al ve Ver" ile içeri alın.

merhaba,
dosyayi excel de farkli kaydet diyerek windows scv formatina cevirdim. outlokkta al ver diyerek csv dosyalarini sectim ancak son asamada hangi alanin hangi bolume yazilacagi yerde sorun oluyor.

isim tel mail vb hepsi sadece bir bolume yaziliyor outlook ta. onu ayiramadim bir turlu

Rulemaster

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2019 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
08-02-2026
Selam
Bu tür uyuşmazlıklarda; deneme yanılma yöntemi ile yapabilirsiniz.
Ben olsaydım. Önce Outlook içinde yer alan kontak listesini Dosya menüsünde bulunan " Al ve Ver" ile Pc ye indirirdim. Zaten bu data *.csv uzantılı bir dosya olarak gelecektir.
Daha sonra eklemek istediğim yeni kişileri içeren dosya ile bu dosyayı karşılaştırır ve aradaki farkın ne olduğuna bakardım.
Tabi bu sadece bir yöntem.:)
Umarım işine yarar

Name,"Job Title","Company","Business Phone","E-mail"
Çaliskan, Abdullah ,"","","05442449205",""

Merhaba outlook tan export dedigimde olusan tablo yukaridaki gibi.
Tablonun nasil olmasi gerektigini ogrendim ama elimdeki tabloyu bu hale nasil getirecegimi bilmiyorum. csv olarak kaydettigimde bu hale gelmiyor malesef.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
outlook formatına döndürmek

excell dosyanızı .csv yaparak outlook formatına dönüştüremezseniz, ekteki dosyayı bir inceleyin.