excel programını formattan sonra açamıyorum

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
Merhaba bilgisayarıma format attıktan sonra tüm office programları açıldığı halde excel açılmıyor.Şu anda kullanılmayan ağ kaynağında olduğunu söyleyerek PRO11.MSI yükleme paketini girin diyor.ama bilgisayarımda böyle bir dosya bulamadım ne yapmalıyım. Program cd si elimde yokyardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Merhaba bilgisayarıma format attıktan sonra tüm office programları açıldığı halde excel açılmıyor.Şu anda kullanılmayan ağ kaynağında olduğunu söyleyerek PRO11.MSI yükleme paketini girin diyor.ama bilgisayarımda böyle bir dosya bulamadım ne yapmalıyım. Program cd si elimde yokyardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Aynı problemi bende yaşıyorum mümkünse yardımlarınızı bekliyoruz

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
farklı bir şekilde açtım

İnternette trafik kaza tespit tutanağını excel versiyonuyla açınca belgelerimde bulunan dosyalarımıda açtım. Her seferinde aynı şeyi yapmak zor. Alakasız sitelerde bu konuyla ilgili bilgiye rastladım. Ama excel forumdan bana bilgi akışı olmadı.

Excel Vers. ve Dili
2007 Eng.
Sorunu belirteli baa bir zaman olmus ama bu sure zarfinda eger sorununa care bulamadiysan umarim yardimim olur.

PRO11.MSI paketi ofis programlarimizi yuklememize yarayan yaklasik 6 MB buyuklugunde bir dosyadir. yukleme cd sinde PRO11 olarak gorunur. cd yi tak otomatik yukleme yapma cd yi ac actiginda cd nin icerisinde olmasi lazim eger yoksa buraya yaz. ben gondereyim.

Merhum İdris SERDAR

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Excel, 365 - İngilizce
Exceli açın.

İngilizce:
Help/Detect and rapair'i çalıştırın.

Bu işe yaramaz ise;

Yüklediğiniz CD'yi bulup yükleyeceksiniz.

Ya da Microsoft'un sitesinden dosyayı yükleyeceksiniz.

.

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
bu soruna geçici olarak çare buldum oda yetersiz.Eğer gerçekten gönderirisen sevinirim. Soruna cözüm bulamadığım içinde epeydir siteye de girmiyordum.Şimdiden teşekkürler sana Lock&Sawyer