excel satır ve sütün yüksekliği değişimi

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
merhabalar,

excelde bir sayfa içerisinde farklı satır ve sutün yüksekliklerinde yazı yazdığımda ilk sayfada sorun olmuyor. fakat ilk sayfayı komple kopyalığımda 2. sayfa için yaptığımda satır ve sütün yükseklikleri değişiyor haliye buda benim yapmış olduğum ilk sayfaya uymadığı için çıktı aldığımda ilerleyen sayfalarda atlamalar meydana getiriyor. bunun çözümü tam olarak nedir yardımcı olabilir misiniz ?

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Merhaba;
Ofis 2003'e göre tanımlayacağım. (Siz 2013 deki karşılığını bulup uygulayın.)
Sayfayı;
sayfa adı üzerine sağ tuş,
Taşı veya Kopyala ya basın.
Açılan pencerede (sona taşı) seçerek
Kopya oluştur tikini işaretleyin ve Tamam butonuna basarak işlemi sonlandırın.
Bu yöntem ile taşır yada çoğaltırsanız sayfanın tüm özelliklerini de taşımış olursunuz.
İyi çalışmalar.

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
merhabalar ilginiz için teşekkür ederim,

fakat sorumu tam anlatamadım galiba. formullerle yaklaşık 250 sayfa sadece isimler değiştirilerek çıktı alacağım için. sizin dediğiniz şekilde yaparsam biraz iş zorlaşır gibi. benim demek istediğim excelde 1. satır ile 45. satır arasında yapmış olduğumum yükseklik ve genişlikı ölçülerinin 2. sayfa ( 45. satır ile 90. satır ) arasında aynı boyutta kalarak alt alta 250 sayfa koyabilmek
umarım anlatabilmişimdir.

muygun

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel-2003 Türkçe
Örnek dosya eklerseniz makro ile çözüm yoluna bakılabilir.

llllenzollll

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
27-12-2024
Bu işlem kopyala özel yapıştır seçeneğinden Kaynak sütün genişliğini koru yöntemini seçerek olmuyor mu.

Excel Vers. ve Dili
2013 türkçe
merhabalar, sizlerden özür dilerim,

gizli sütün olduğu için ve çıktı alacağım kağıt 6*2 lik kesilmiş kağıt olmasından dolayı satır eklediğim için gizli olan dikkate almadığımdan dolayı olduğunu fark ettim yinede yardımlarınız için teşekkür ederim,