Excel sayfalarındaki bilgileri tek sayfaya toplama

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11-08-2021
Merhaba
Günlük sayaç söküyoruz ve günlük söktüğümüz sayaçları kayıt altına alıyoruz fakat ay sonunda kaç adet bozuk veya ykk örnekte görürsünüz zaten bir aylık hakedişimiz var birde hangisinden kaç tane sökülmüş bilgisi lazım hepsini tek sayfada toplamak istiyorum fakat çok uğraşmam gerekti bu işlemin bir kısa yolu var mı?

Ekli dosyalar

Necdet

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Ofis 365 Türkçe
Merhaba,

Soru başlığınızdan farklı bir istek, soru açıklamanızdan ise farklı bir istek anlıyorum.

Çok sayfalı bir dosyadan ziyade 2-3 sayfadan oluşan ve olması gereken durumuda belirten bir örnek dosya eklerseniz çözüme daha çabuk ulaşırsınız.

Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2010
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
11-08-2021
Çok sayfalı olmasının sebebi her sayfanın ayın bir gününe denk gelmesi.
İzahı tam yapamamış olabilir doğru.
Şunu istiyorum dediğim gibi çok sayfa olması ayın günlerini temsil ediyor günlük kayıt yapıldığı için.
günlük kaydı tutuyoruz fakat şunu da istiyoruz listede görülmüştür, patlak su sayacı bozuk su sayacı ve ykk kitli v.s. listede mevcut günlerin sonunda bir hakediş sayfası ve sayfa6 da bulunan detay var buradaki detayın içine ay sonunda toplam kaçtane bozuk patlak veya ykk ayrı ayrı adet gerekmekte bu kısımda toplamak istiyorum kısa bir çalışma yaptım ama hepsine tek tek formül yazmadan yapabileceğim bir formül var mı?