Excel Sayfasındakine Benzer Menü Kontrol Barı nasıl düzenlenir?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 İngilizce
Değerli Forum Dostları
Merhaba.

Excel sayfalarında yer alan, File, Edit,Tools,Windows gibi barları içeren Kontrol menüsü nasıl User Form üzerinde oluşturulmaktadır?

Saygılarımla

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 İngilizce
Menü Bar başlıklarındaki komutları nasıl oluşturacağız?

Haluk Bey,
Merhaba.

Öncelikle teşekkür ediyorum gösterdiğiniz yol için. Linkleri inceledim. Kodu kendi veri programıma uyguladım ama malesf imaj ile ilgili hata veriyor.
Asıl sormam gereken menüleri oluşturduğumuzu farzedersek. Menü içersine Open, New, Save, Save As, Print, Print Priview, Propaties gibi ya da başka fonksiyonları nasıl kodlayarak atayacağım. Bu alt kademeler için de bir sorun? Bundan sonraki hareket şeklimiz nedir?

Saygılarımla

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
Merhaba,

Bahsettiğiniz imaj problemi nedir anlamadım ama, dosyayı inceleyip kendinize uyarlamaya çalışmanız gerekiyor.

Yoksa, benim buradan yardım etmem biraz zor.

İsterseniz, arama motorunda bir de "Toolbar" diye aratın...

Levent Menteşoğlu

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Excel 2010-32 bit-Türkçe
Excel 365 -32 bit-Türkçe
......Bahsettiğiniz imaj problemi nedir anlamadım ama, ..............
Menülere eklenen resimler sayfa üzerinden alınıyor, dolayısıyla bu resimlerinde uygulamaya kopyalanması gerekiyor, bu atlanmış anladığım kadarı ile.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 İngilizce
Merhaba Levent Bey

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Onca cevaplanacak işin içinde bana döndüğünüz için bu arada Haluk Beye de buradan tekrar şükranlarımı sunarım.

Uygulamayı şöyle yaptım imajların bulunduğu sheeti komple kendi dosyama ekledim. Böylece formüllerde Sheet1 olarak düzenlemeleri yapılmış olan tüm imajlı kodlara uymuş oldum. Yanılmıyorsam form üzerine eklenmiş ögelere ait bazı kesişmeler var. Bunu ancak buraya ekleyerek çözümleme şansı olabilir. Zipleyebilirim dosya mı?

Saygılarımla