Excel sayı basamaklandırma sorunu

Excel Vers. ve Dili
Excel 2007
Merhaba arkadaşlar, bir problemim var ve şuan tez yazdığım için bu sorunu acilen halletmem gerekiyor.

Orijinalde değerlerin '1.784809' şeklinde girildiği veri dosyasını, Excel'de açınca değerler '1.784.809' olarak değişiyor. Excel seçeneklerinden tutun da Denetim Masası Region seçeneklerine kadar değiştirmediğim ondalık veya binlik ayıracı ayarı kalmadı. Ancak hiçbir şekilde düzelmiyor. Dosyayı Notepad ++ la açtığımda bir sorunla karşılaşmıyorum ama Excel'le açıp grafik çizdirmeye ihtiyacım var.

Umarım benimle fikirlerinizi paylaşırsınız.
Teşekkür ederim

turist

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
2013 64Bit
English
Merhaba arkadaşlar, bir problemim var ve şuan tez yazdığım için bu sorunu acilen halletmem gerekiyor.

Orijinalde değerlerin '1.784809' şeklinde girildiği veri dosyasını, Excel'de açınca değerler '1.784.809' olarak değişiyor. Excel seçeneklerinden tutun da Denetim Masası Region seçeneklerine kadar değiştirmediğim ondalık veya binlik ayıracı ayarı kalmadı. Ancak hiçbir şekilde düzelmiyor. Dosyayı Notepad ++ la açtığımda bir sorunla karşılaşmıyorum ama Excel'le açıp grafik çizdirmeye ihtiyacım var.

Umarım benimle fikirlerinizi paylaşırsınız.
Teşekkür ederim
Değerin "1,784809" olarak gözükmesini mi istiyorsunuz.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Bu sayı bir virgül yetmiş sekiz küsür mü yoksa birmilyon yediyüz seksen dört bin küsür mü? Bir de bilgisayarınızda basamak ayracı olarak ne kullanıyorsunuz?

Eğer bir virgül yetmiş sekiz küsür ise ve öyle görünmesini istiyorsanız herhangi bir boş hücreye 1000000 yazın ve kopyalayın. Bu verilerin olduğu hücreleri seçin ve özel yapıştırdan "böl"ü seçip tamam deyip çıkın.