excel veri doğrulama

Excel Vers. ve Dili
2003
veri doğrulama penceresinde listelenenen hücrelerde karakteri değiştirebiliyormuyuz yardımınıza teşekkürler

Excel Vers. ve Dili
türkçe
slm,aynı sorunu bende yaşamıştım yakınlaştırmayı % 100 getirince sorunum çözüldü sayfayı %40 la kullanıyordum.Sayfada düzenleme yaptım.

Excel Vers. ve Dili
2003
benim sorunum o değil yani veri doğrulamada ok ile açılan penceredeki karakterlerin özellikleri yani rengi italik ol vb yinede sağol

Excel Vers. ve Dili
ofis 2007 türkçe
veri doğrulamayı öncelikle başka bir sayfada tanımla

arkadaşım veri doğrulamadaki verileri başka bir sayfaya kopyala sonra ekle ad tanımla dan o verileri secip mesela VERİ ismini ver daha sonra veri doğrulama yapacağın hücreyi sec veri doğrulama liste de karşına veri belirtme çubuğu gelecek sen ekle menüsünden ad yapıştır de veri de bu kadar (daha sora diğer sayfadaki verileri istediğin rengi bicimi ver aynısı çıkacaktır

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Bence soruyu soran arkadaş birşeyleri karıştırıyor. Veri Doğrulama ile Formlardaki Açılan Liste farklı özelliklere sahiptir. Formlardaki nesnelerin krakterlerine(büyütme-renklendirme gibi.) müdahale edilemiyor. Veri Doğrulama'da böyle bir durum söz konusu değil.

Excel Vers. ve Dili
2003
sayın seyit tiken benim kastetiğim sizin anlattığınız ama karıştırmıyorum heralde çünki araçlar doğrulama bölümünden yapıldığında hücrede çıkan ve içinde belirtilen hücrelerdeki karakterleri seçme işini yapan kutucuk yani sizin belirttiğiniz eğer yanlış yazdıysam kusura bakmayın ama bana cevap verdiniz teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003
pardon araçlardan değil veri/doğrulama dan yapılanı kastediyorum sağolun