EXCEL VERİLERİNİ WORD'E OTOMATİK AKTARMA

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
28-03-2025
Değerli üstadlarım. İşyerimde bordro dağıtımı sonra çalıştıkları ay içerisinde çalışmış oldukları saatleri gösteren sistemden çekip excele döktüğümüz verileri tek tek kopyala yapıştır ile word'e aktararak çalışanlarımızdan imza karşılığı almaktayız. Ekteki dosyalardan formül veya macro vs gibi bir çalışma ile otomatik aktarılmasını sağlayabilirmiyiz. Bu şekilde tek tek çok zor oluyor. Desteğinizi bekliyorum. Word de bulunan alt yazı sabit kalacak sadece örnekteki gibi üst kısmında veriler otomatik gelecek. Teşekkürler

Ekli dosyalar

volki_112

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2019 Türkçe
13-12-2029
Değerli üstadlarım. İşyerimde bordro dağıtımı sonra çalıştıkları ay içerisinde çalışmış oldukları saatleri gösteren sistemden çekip excele döktüğümüz verileri tek tek kopyala yapıştır ile word'e aktararak çalışanlarımızdan imza karşılığı almaktayız. Ekteki dosyalardan formül veya macro vs gibi bir çalışma ile otomatik aktarılmasını sağlayabilirmiyiz. Bu şekilde tek tek çok zor oluyor. Desteğinizi bekliyorum. Word de bulunan alt yazı sabit kalacak sadece örnekteki gibi üst kısmında veriler otomatik gelecek. Teşekkürler
Youtube word adres mektup birlestirme yazıp bir iki örnek video izleyiniz. Olayi anlarsiniz. Pc yanımda olmadigi icin dosyaya bakmadan oneri verdim.

Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
28-03-2025
Evet baktım ama orda ad soyad ve bunun gibi cümleler ile yapabiliyorlar. Ben tabloyu almak istiyorum o mümkün olurmu acaba?

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Faydalı olabilir..