excelde arama motoru yapmak

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
arkadaşlar merhaba,
ben yaklaşık 100 sayfalık bir stok listesi hazırladım fakat bu stok listesinin kapağına bir arama motoru koymak istiyorum fakat nasıl yapacağım konusunda bir fikrim yok bana yol gösterecek birileri olduğunu tahmin ediyorum.tşk.

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
100 sayfanın içindeki verileri ilk sayfadanmı aramak istiyorsunuz.Dosya eklemediğiniz için bu soru nuza çok geç cevap alabilirsiniz.Çünkü ilk önce nasıl bir şey istedinizi anlamak gerekiyor.O yüz sayfanın içinde ne gibi veriler var hangi sutunda neler var bilmek lazım.Saygılar

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
stok list

aynı bunun gibi alttaki sekmelerin devamı olan bir dosya da kullanacam teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Windows-XP_TR
Ofis-2003_TR
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
26/10/2022
Merhaba,
Umarım ekteki dosya işini görür..

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
sayın tekintek buna benzer bir örnek bendede vardı ama arkadaş 100 sayfadan bahsediyor.

Excel Vers. ve Dili
office 2003
Farklı bir yaklaşım.
İşinize yarayacağını düşünüyum.

Süzgeç ve sıralamaları kullanmak daha işlevsel olabilir.

Bütün kayıtlar aynı sayfada olacağından, diğer sayfaları silebilirsiniz.(Kalabalık yapmaması için)

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Excelin kendi arama fonksiyonunu kullanmayı denediniz mi? Bununla da tüm sayfalarda arama yapabilirsiniz.

Excel Vers. ve Dili
2000 türkçe
tşk

ya hepinize teşekkür ederim ama böle değil herhalde istediğim gibide yapamıcam gibi gözüküyor ilginize tşk.

Excel Vers. ve Dili
excel 2003 türkçe
yapmak istediğin iş sanırım excelde köprü ile alakalı bir şey.onunla çözebileceğine inanıyorum.kapak kısmından istediğin sayfaya köprü kurarak geçebilirsin.ok

Excel Vers. ve Dili
2010 - TÜRKÇE
arkadaslar yukarıdaki arama motoru benim işimi görür ancak, sayfada istediğim yere koyamıyorum ve daha fazla sütunda kullanmak istiyorum.. ne yapmalıyım ??

Excel Vers. ve Dili
türkçe
Farklı bir yaklaşım.
İşinize yarayacağını düşünüyum.

Süzgeç ve sıralamaları kullanmak daha işlevsel olabilir.

Bütün kayıtlar aynı sayfada olacağından, diğer sayfaları silebilirsiniz.(Kalabalık yapmaması için)
Yukarıdaki dosyayı inceledim.Bir şey sorucam; 1 adet arama alanı var.Yani ürün bazında arıyorsun.Ancak Örneğin Ben aynı sheette 2 bir veriyi daha aramak istiyorum yani mesela ürün kodu gibi. 2. bir arama alanını nasıl yaparım?

Excel Vers. ve Dili
2007
arkadaşım bunu mevcut excelime nasıl yaparım yardımcı olurmusun