EXCELDE BARKOD ETİKETİ BASMA

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
EXCELDE BARKOD ETÝKETÝ BASMA

Selamlar Form Kullanıcıları.

Üzerinde çalıştığım bir Market program var. Bana Excel ile Barkod etiketi basma konusunda yardımcı olabilecek var mı? Daha önce Bu siteden indirdiğim cyberwolf1980 tarafından siteye eklenen IDAutomationHC39M adlı dosyayı windows Fonts içerisine attıp excelden barkod etiket bastığımda barkod okuyucusu ilgili karakteri algılamadı. Barkod konusunda Yardımlarınız veya görüşleriniz için şimdiden teşekkürlerimi sunarım...

Excel de Barcode yazımı

Fontları windows font klasörüne ekle

Excel dosyasındaki örneklerden çık tı al ve dene

Belki işine yarar

Ben kullanıyorum

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Sayın Kundakçı, İlginize teşekkür ederim... Denedim işe yaradı...

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Türkçe
Þimdi de şu sorun ortaya çıktı:
Hücre fontunu barkod çizgilerine göre ayarlıyorum
Mesela 10 haneli bir rakam giriyorum ve barkod çizgileri belittiğim fonta hücreye yerleşiyor ancak etikete döktüğümde barkod okuyucu bunu algılamıyor... Sorun nedir acaba?

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
sn.kundakçı bu konudaki yorumunuzu yaparmısınız. kullandığınıza göre sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum. ilginize teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
Her nekadar Ecxelle uğraşmıyorsam da Ecxelle ilgili bir örnek var elimde barkodla ilgili. Normal baskı yapılıyor.

İyi çalışmalar. :)

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
merhaba sn.modalı, örnek için teşekkürler ama galiba dosya eksik. çünkü a hücresindeki yazılan rakamı d hücresine sadece ünlem koyarak yazıyor.

Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 Pro Türkçe
merhaba sn. hikmet

Dosya eksik değil ancak sisteminizde barkod fontlarının da yüklü olması gerekiyor. Özel mesajla e-mail adresinizi yollarsanız akşama evden tüm paketi, excel örneği, fontlar, access örneği ve yardımcı dosyalrı size yollayabilirim
İyi çalışmalar