Excelde çıkarma işlemi

Excel Vers. ve Dili
excel2007

Herkese selam arkadaşlar, Biliyorum bu konu hakkkında başlık var ama onlara baktım ve işime yaramadı malesef.
Aslında ben çok basit bir çıkarma işlemi yapmak istiyorum ama bitürlü olmuyor. Lütfen acil yardım edin bugün bitirmem lazım bu projeyi. ekte dosyayı gönderdim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Office 2010 Türkçe

Herkese selam arkadaşlar, Biliyorum bu konu hakkkında başlık var ama onlara baktım ve işime yaramadı malesef.
Aslında ben çok basit bir çıkarma işlemi yapmak istiyorum ama bitürlü olmuyor. Lütfen acil yardım edin bugün bitirmem lazım bu projeyi. ekte dosyayı gönderdim. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
dosyayı .xls olarak (yani Office 2003) kaydedip tekrar eklerseniz cevaplayabilirim

Son düzenleme:

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Bu raporu aldığınız yerin bölgesel ayarlarıyla sizin bilgisayarların bölgesel ayarları uyuşmadığı için binlik basamak ayracı sorun ıkarıyor. Gördüğünüz gibi orda basamaklar arasında virgül kullanılmış ve excel de sayı olarak değil metin olarak görüyor. şöyle yapabilirsiniz:

Export ve import sütunlarını seçin

CTRL+H yaparak bul/değiştir kısmını açın

Aranan kısmına , (yani virgül) yazın

Yeni değer kısmını boş bırakın

Tümünü değiştir düğmesine basın

göreceksiniz ki tüm sayılar olmaları gerktiği gibi sayıya dönüşecek ve formülünüz düzgün çalışacaktır.

Excel Vers. ve Dili
excel2007
dosyayı xls şekilde kaydettim...
Dediğiniz gibi yaptım ama sayılar resimdeki gibi oldu (aaaa.jpg)
Ayrıca bir ayrıntıyı unutmuşum kusura bakmayın be kendim beceremeyince ordaki $ işaretlerini kaldırmıştım asılı ekte ki gibi... :/

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Resimler çok küçük olduğu için bir şey anlaşılmıyor ancak, $ işaretlerini de aynı yöntemle kaldırmanız gerekiyor, yani arananı $, yeni değeri boş bırakıp tamam deyin. Daha sonra hücre biçimlendirmeden sayı biçimini veya nasıl görünmesini istiyorsanız o şekli ayarlayın.