Excelde "En son veriyi giren kişi?"

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
Üstadlar istiyorum ki en son kayıdı yapıp çıkarken kayıt edilsinmi sorusundan önce bir pencere gelsin ve pencerenin sorusu "En son veriyi giren kişiyi seçin!" olsun pencerede 1. kullanıcı 2. kullanıcı 3. kullanıcı isimleri olsun. En son veriyi 2. kullancımı girdi, 2. kullanıcı pencerden adını seçip çıkarken dosya kayıt edilsin, Bu dosyayı bir sonrai açışta dosyada belirttiğim yerde gözüksün. Umarım derdimi anlata bildim bunu ekteki dosyaya nasıl yapabilirim? Teşekkürler

Ekli dosyalar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Dosyanızı 2007 formatında eklemişsiniz. Çoğu kişide 2003 olduğu için cevap almanız zorlaşıyor.

Anladığım kadarıyla size örnek bir dosya hazırladım. Kodları inceleyip kendinize uyarlamaya çalışın.

Kullanıcı isimleri gizli bir sayfada tutulmaktadır. Dilerseniz BİÇİM-SAYFA-GÖSTER menüsünden açabilirsiniz.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
Selamlar,

Dosyanızı 2007 formatında eklemişsiniz. Çoğu kişide 2003 olduğu için cevap almanız zorlaşıyor.

Anladığım kadarıyla size örnek bir dosya hazırladım. Kodları inceleyip kendinize uyarlamaya çalışın.

Kullanıcı isimleri gizli bir sayfada tutulmaktadır. Dilerseniz BİÇİM-SAYFA-GÖSTER menüsünden açabilirsiniz.
Üstadım yardımınız için teşekkürler. Kayıt edildikten sonra excel'i tekrar açtığımızda son kayıt eden kullanıcı sayfasında açılıyor ya ben bunu son kayıt eden kullanıcıyı herhangi bir hücrede görmek istiyorum. Çünkü benim çalışma kitabımda 12 ay sayfa olacak. Bunu nasıl yapacağım?
İlgili dosyayı 2003'e çevirip tekarar verdim.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Burada önemli olan kullanıcı adı bilgisi nereden alınacak bunu belirtirseniz ona göre çözüm üretebiliriz.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
Selamlar,

Burada önemli olan kullanıcı adı bilgisi nereden alınacak bunu belirtirseniz ona göre çözüm üretebiliriz.
Kulanıcı adı bilgisini çıkışta seçtiğimiz zaman sonraki açılışta belirttiğimiz hücrede göstersin yeter. Kullanıcı isimini kodlardan alabilir, kullanıcı isimini kodalra yazalım. Bu konuda iyi olmadığım için fikir öneremiyorum. Umarım derdimi anlatabildim.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Bu dosyayı bir kişimi kullanacak?

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
Selamlar,
Üstadım ellerine sağlık hallettim. Allah razı olsun.

Excel Vers. ve Dili
2003
tr
bir paylaşım forumunda hallettim şeklinde cevabın hiç de yararlı olamayacağı kanaatindeyim

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Selamlar,

Nasıl hallettiğinizi bizimle de paylaşırsanız aynı problemi yaşayan arkadaşlarımıza yardımı dokunabilir.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Serisi
bir paylaşım forumunda hallettim şeklinde cevabın hiç de yararlı olamayacağı kanaatindeyim
Selamlar,

Nasıl hallettiğinizi bizimle de paylaşırsanız aynı problemi yaşayan arkadaşlarımıza yardımı dokunabilir.
:) Doğru haklısnız. Dosyayı ekte verdim. Korhan Bey'in verdiği örnek dosya üzerinde sadece sayfaları ve otomatik yönlendirmeyi çıkardım isimin kayıt olduğu gizili sayfadan ilgili hücreye bağlantı attım, bu sayede birden fazla sayfa olduğu durumlarda aynı bağlantıyı kullanabiliriz.

Ekli dosyalar