- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2013 TR
- Altın Üyelik Bitiş Tarihi
- 25.03.2019
Excelde form oluşturmak istiyorum. Fakat formlar ile ilgili bir bilgi bulamadım. Benim asıl istediğim iki adet form var. Bunlardan birincisi kullanıcı giriş formu. Yani programa login olan kullanıcının kullanıcı adı ve şifresini soran bir form. Eğer yanlış giren olursa program dışına atması gerekir. Bunun nedeni kullanıcının kayıt ettiği verilerin sonunda gizli bir şekilde hangi kullanıcı kayıt etmiş veya silmiş onu öğrenebilmek. İkincisi ise veri kayıt formu. Ms Accessteki gibi arayüze sahip bir kullanıcı formu nasıl oluşturabilir ve bu oluşturduğum formu kayıt tuşuna bastığımda nasıl veritabanı sayfasına yazabilirim. Ayrıca Veritabanı sayfasından verileri alıp (aynı ms accessteki gibi) gösterebilen eğer silinmesi gerekiyorsa silebilen bir kullanıcı kayıt formu nasıl oluşturabilirim. Bununla ilgili örnekleriniz varsa bana yollayabilirseniz sevinirim. Ayrıca başka bir sorum; bazen forumda okuduğum sorular ve cevaplarda arkadaşlar örnek dosyalar gönderdiklerini söylüyorlar birbirlerine. Fakat ben bu örnek dosyaları göremiyorum. Bu dosyaları nasıl edinebilirim. Bu mümkünmüdür? İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum. Teşekkürlerimle, Ercan CEVİZ ( ercan_ceviz@hotmail.com veya mr.ercanceviz@gmail.com)