Excel'de Otomatik Sayı

Excel Vers. ve Dili
Ofix XP ve 2003
Merhaba Arkadaşlar!

Excel'de otomatik sayı nasıl verilir.. Ek'te gönderilen bir çalışma sayfasında Kabahat Eylem No ve Kabahat Eylem Karar No satırındaki alana otomatik no nasıl verilir? Bu arada aşağıda makrolaştırılmış butonlar var veriler girildikten sonra;
Örneğin; Ehliyetsiz yazan kısma tıklandığında 4 suret yazı ve sonrasında tebligat ön, tebligat sonra'ya tıklanınca verilerin yazılmış kısmı siliniyor sadece numaralar kalıyor. İşte o numaraların yerine otomatik numara vermek istiyorum Yardımlarınızı bekliyorum...
Saygılar...

Excel Vers. ve Dili
Office - 2019 - Türkçe
Kod:
Sub bir_arttır()
On Error Resume Next
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:= _
"C:\Documents and Settings\[COLOR=red][B]Mavi[/B][/COLOR]\[COLOR=red][B]Desktop[/B][/COLOR]\Kolay Karar.xls", FileFormat:=xlNormal _
, Password:="", WriteResPassword:="", ReadOnlyRecommended:=False, _
CreateBackup:=False
[e1] = [e1] + 1
End Sub
Bu kodu deneyin. Kırmızı ile yazdığım yolları kendinize uyarlayın. Kaydetmek için soru sorduğunda evet deyin.

Excel Vers. ve Dili
Ofix XP ve 2003
Otomatik Sayı

Arkadaşım, çok teşekkür ederim... En azından epey bir hafifletti işimi... Bana örnek oldu bende eklentileri yaptım sağolun... :)

Excel Vers. ve Dili
Office - 2019 - Türkçe
Üsteki kod ta değişiklik yapınca daha güzel calıştı, bu yenisi daha kullanışlı. E2 leri ilave ettim.(Uygun değilse sil gitsin) Tabi dosya yolunu kendine uyarlıyorsun, bu soru sormuyor.

Kod:
Sub Bir_ekle()
On Error Resume Next
ActiveWorkbook.SaveAs Filename:= _
"C:\Documents and Settings\Mavi\Desktop\Kolay Karar.xls", FileFormat:=xlNormal _
, ReadOnlyRecommended:=False, CreateBackup:=False
[e1] = [e1] + 1
[e2] = [e2] + 1
End Sub