Excel'de sayfaları birleştirmede sorun

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Ekteki dosyamda bulunan farklı model araçlara ait verileri tek sayfada birleştirmek istiyorum.
Yalnız birleştirme sayfasındaki model sütununa (her bir modele ait veriler değişmeden) model adlarını kendisine ait sayfanın adı olacak şekilde otomatik aktarmayı bir türlü beceremedim.
Yardımcı olursanız sevinirim. Selamlar.

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
M.Office/Excel 2007 Türkçe
Sayın Aleko
Acaba farklı bir dosyada mı işlem yapıyorsunuz? Yada ben mi işlemi anlamadım?
Her sayfayı tek tek aktarmanıza anlam veremedim. Sonuçta Kredi miktarı Taksit sayısı v.s. hepsi aynı. Tek bir Kredi listesinde Üst Başlığa Modellerinizi yazarsınız olur biter.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Excel'de Sayfaları birleştirmede sorun

Sayın AS3434 ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Bu dosya Accesste hazırladığım programın içerisindeki bir tabloya kaynak olarak kullanılıyor. Birden fazla bankanın modellere uygulamış olduğu faiz farklılığı nedeniyle her bir bankaya ait ayrı tablo oluşturuyorum. Değişik sayıda ana para miktarı ve bunlara ait yine birden fazla vade bulunduğundan bankalara ait farklı tablo hazırlayıp model adlarının karşılarına ana para ve vadelere ait geri ödeme miktarlarını tek tabloda birleştirmeyi düşündüm. Ekteki dosya bankaların hazırlamış olduğu standart format. Birleştirerek göndermiyorlar. Dolayısıyla program içerisinden seçme zorluğu oluşuyor. Düşündüğüm şekilde banka bazında modellerin tümünün bilgileri bir dosyada toplanırsa pratik bir çözüm oluyor. Aklıma gelen bu, daha iyi öneriniz varsa çok sevinirim. Selamlar.

Not: Sayfaları incelerseniz modellere ait vadelerde farklı oran uygulanmış. Bilgi içerikleri her modelde değişiyor.

Son düzenleme:

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Sayın Aleko

Sayın yurttaş sorunuza cevap vermiş ama alternatif olması açısından hazırladığım dosyayı ekliyorum.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Sayın yurttaş, sayın AS3434 yardımlarınız için çok teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 TR
Excel'de sayfaları birleştirme sorunu (çözüme ek istek)

Sayın AS3434 sizin ve sayın yurttaşın çözümlerine baktım zekice, tebrikler. İzninize sığınarak sizin çözümünüzde ekteki dosyayı incelerseniz bana göre değişiklik yaptım. Birleştir sayfasında sütun başlıklarını sabitleyerek başlık altlarındaki verileri alt satırlarda yeniden başlık eklemeden sıraladım. Bunun için (remark işartliler sizin satırlarınız) sadece A1 hücre adını A2 olarak değiştirdim. Tabloları inceledim hata yok gibi acaba doğru mu yoksa hata oluşturur mu bir bakarsanız sevinirim. Tekrar teşekkürler ve selamlar.

Son düzenleme:

AS3434

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
Sayın Aleko

Bunun için sadece A1 hücre adını A2 olarak değiştirdim
Kendi isteğiniz doğrultusunda Doğru olanı yapmışsınız.