excelde süzdüğüm değerleri başka bir sayfa ya almak

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
ustalar sanırım basittir ama aradım bulamadım

ekli dosyada bir listem var bulisteve otomatik filitre uyguluyorum orada bir problem yok fakat diğer sayfalardaki alanlara bu süzdüğüm değerleri almak istiyorum mesela
not sayfasında numara bölümüne giriyorum "+liste!c2"yazıyorum bu şekilde aldığım veri filitre uygulayınca değişmiyor
ve mümkünse formülle yapılırsa makrodan anlamıyorum şimdilik

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Süzdüğünüz verileri kopyaladıktan sonra yapıştıracağınız yere geldiniz.
-Düzen
-Ofis panosu 'nu aktif kale getirin.
Kopyaladığınız bilgiler orada , üzerine tıklayın.
Selamlar,

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
hocam otomatik olarak aldıramazmıyız kopyala yapıştır yapmadan git ikl satırı ilk satıra sonrakini sonraki satıra al diyemezmiyiz

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 Türkçe
Merhaba,
Aldıramayız.
Makro da siz istemiyorsunuz.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Şöyle aldırılabilir dizi formüllerini girerek filtreleme yapılabilir. Forumda birçok örneği mevcut verilen kriterlere göre verileri sadeleştirebiliyoruz. Biraz araştırma yapın çözüm bulamazsanız bir arkadaşımız yardımcı olacaktır.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Dosyanız düzenledim bir yerde bir satır eklemek durumunda kaldım, kullandığım formüller dizi formülleridir, formülleri girerken ENTER yerine CTRL+SHIFT+ENTER tuş bileşimine basmanız gerekir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Hocam süpersin şimdi oturup ne yaptığını çözmeye uğraşacağım ellerine klavyene sağlık
anlamadığım noktalarda mesajla soracağım kusura bakmazsan eğer

CTRL+SHIFT+ENTER DEN KASTINIZ NEDİR ANLAMADIM DİZİ FORMULUNU GİRMEK İSTEDİĞİMDE FORMULUN SONUNDA ENTERE BASIYORUZ BUNUN YERİNEMİ BU COMBİNASYONU KULLANMAM GEREKİYOR YOKSA FORMULU DİĞER HÜCRELERE KOPYALARKENMİ

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
Excel 2003 Tr
Yazdıklarımızın hepsini forumdaki arkadaşlardan öğrendik, siz de gün geçtikçe kendinizi geliştireceksinizdir. Sorularınız olursa da cevaplamaya hazırım.

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Teşekkürler