Excelde teklif formu lazım formullü

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar hırdavat işi yapıyorum bana iskontolu formullü teklif formu lazım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Merhaba bir dosya ekleyin veya detaylı açıklama yapın ki size yardım edebilelim. Ne kadar iskonto istiyorsunuz, neye teklif vereceksiniz biz nereden bilelim ki. Hepimiz hırdavatçı değiliz :)

Excel Vers. ve Dili
2007
Elimde dosya olsa inanın onla bile idare ederim fazla exel bilgim yok cünkü

Excel Vers. ve Dili
Office 365 İngilizce 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
31-01-2025
Muhtemelen bu program işinizi görecektir.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
bana yardımcı olurmusunuz benim dosyamda girince görceksiniz ayrı ayırı yazılı ürünlerim var örnek olarak bakkal fiyat listesi birde lokanta diyelim aynı ürün ikisinin içindede var fiyati değiştiginde tek noktadan hepsinin fiyatını değiştirmek istiyorum neyapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

cems

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2010 tr 32bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
13-06-2029
Sayın Jonboys

Sizin dosyanızda alıcı sayfalarını sildim, tek bir ürün sayfası yaparak bütün ürünleri buraya aldım ve her üründen tek bir kayıt olmasını makro ile mükerrer sildirerek sağladım.
Örnek sayfasından alıcı sayfaları üretmek üzere kopyalayın sona yapıstırıp ve sayfa adını degistirin. Bu sayfada A2 den itibaren aşağı doğru her hücreye dokununca ürün listesi görünür. Seçtiğinizde birimi ve fiyatı bularak sağ tarafa getirir. Bunları düşeyara fonksiyonu ile yaptım ve bir sayfada 150 ürün seçebilirsiniz.

Fiyat değişikliği sadece ANALİSTE sayfasında yapılacak diğer her sayfa buraya bakarak aynı fiyatı çeker. Mükerrer ürün girmeyiniz ya da yazım hatasına dikkat ediniz ve her ürün girişinde mükerrer kontrolü yaptırınız.

ÖRNEK ve bundan kopyalanan BAKKAL LİSTESİ sayfalarında formülleri korumak adına hücre biçimlendirmesi yapıldı ve SAYFA KORUMA kondu (şifre yok boş bırakıldı).

Burada #YOK yazımı sorununu koşullu biçimlendirme ile (beyaza boyayarak ) yapmaya çalıştım ama bir türlü olmadı nedenini de anlayamadığımdan daha iyi bilen ustaların gözlemi uğruna dosyanızı buraya yüklüyorum. Amaç mantığı ulaştırmak, #YOK ları düzeltmelerde ustaların yardımı gerek.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2007 TR
Selam, Bu dosyaya diskten ürün resmini de getirtebilirmisiniz? Ürünün teklifte resmi olması gerek. Teşekkürler.