Exceldeki tabloların bozulması

Excel Vers. ve Dili
office xp, türkçe
Merhaba arkadaşlar. öncelikle hepinize hayırlı günler dilerim.

yılbaşından beri bir takım verileri girdiğim bir dosya var. bu dosyada son bir haftadır bir şey dikkatimi çekti. dosyayı kaydedip çkıyorum ertesi gün açtığımda dosyadaki tabloların şekli dün bıraktığım gibi değil,yazı biçimi değişmiş(1.250.000 iken 1250000,85666 olmuş), tablodaki kenarlıkların bazısı var bazısı yok olmuş. bu olay dosyadaki diğer bir sayfada da olmakta tarihler sayı formatına dönüyor. bu arada tablolar bizim kendi yaptığımız tablolar excel deki otomatik tablolardan değil. birde bahsettiğimiz dosya paylaşımlı bir dosya. yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim...

Excel Vers. ve Dili
excel 2003
access 2003
denetim masasından pcnin para değerlerini düzenlemen gerek anladıgım kadarıyla 1.250 ytl iken kapatıp açtığında 1.250.000 gibi çıkar ordaki para birimi ytl olmazsa

S

Skorpiyon

Misafir
Sayın ahmet,

Paylaşımlı bir dosya demişsiniz, diğer kullanıcılar ayarlarla oynamış olabilirler. Veya sanmıyorum ama virüs seçeneğini de göz önünde bulundurun derim.

Excel Vers. ve Dili
office xp, türkçe
sayın mürvet ve sayın şaban sertkaya izinli olduğumdan cevaplarınızı yeni okuyabildim.öncelikle çok teşekkür ederim.

benim sorunum sadece rakamlarda değil sayfadaki tabloların kenarlıkları falan da bozuluyor. evet dosyayı 4-5 kişi paylaşımda kullanmakta fakat hepsi birşey yapmadığını söylüyor. inanın bende anlamış değilim.

tekrar hayırlı çalışmalar...