excelin içerisindeki flash animasyon nasıl alınır?

merhaba arkadaşlar excel'in içerisinde bulunan flash animasyon nasıl başka bi yere kopyalanabilir. Ya da flash animasyonlar excel'in içerisine nasıl eklenebilir? teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Sayfa üzerinde yeni bir SWF Object yaratmak için, Menüden; Görünüm->Araç Çubuklarından, Denetim Araç Kutusu'nu görüntüleyin.

"Diğer Denetimler" düğmesini tıklayın ve çıkan listeden "Shockwave Flash Object"i seçin.

Fare imleciniz "+" görünümü aldığında, sayfa üzerine bu nesneyi konumlandırın.

Shockwave Flash Object seçili iken, Denetim Araç Kutusundan "Özellikler" butonunu tıklatın. "Properties" adında yeni bir pencere açılacak. Buradan "Custom"ın karşısındaki "..." butonunu tıklatın.

"Movie URL" kısmına, elinizdeki swf dosyanın yolunu veya url'sini yazın.

"Tasarım Kipi"nden çıkın.

Şu an çalışıyor olması lazım.

NOT : Mevcut objeyi kopyalamak için ise, Tasarım Kipine geçin ve nesneyi normal şekilde kopyalayın ve sonra da istediğiniz yere yapıştırın.

cevap için teşekkür ederim... peki

peki bu flash animasyonu excel dışına nasıl alabiliriz bunu denedim olmuyor yani swf uzantılı dosya olarak excelin içinden çıkartıp masaüstüne alma imkanımız var mı ?

Excel Vers. ve Dili
EXCEL 2003 INGILIZCE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
20-09-2024
sayın PAZARÇEVİRDİ,
ben bu konuların acemisiyim uygulamaya çalıştım fakat beceremedim.daha kolay yolu varmıdır açıklayabilirmisiniz."Properties" adında yeni bir pencere açıldı fakat"Custom" ve karşısında "..." butonunu yok
teşekkürler
Ferhat Pazarçevirdi;262167' Alıntı:
Sayfa üzerinde yeni bir SWF Object yaratmak için, Menüden; Görünüm->Araç Çubuklarından, Denetim Araç Kutusu'nu görüntüleyin.

"Diğer Denetimler" düğmesini tıklayın ve çıkan listeden "Shockwave Flash Object"i seçin.

Fare imleciniz "+" görünümü aldığında, sayfa üzerine bu nesneyi konumlandırın.

Shockwave Flash Object seçili iken, Denetim Araç Kutusundan "Özellikler" butonunu tıklatın. "Properties" adında yeni bir pencere açılacak. Buradan "Custom"ın karşısındaki "..." butonunu tıklatın.

"Movie URL" kısmına, elinizdeki swf dosyanın yolunu veya url'sini yazın.

"Tasarım Kipi"nden çıkın.

Şu an çalışıyor olması lazım.

NOT : Mevcut objeyi kopyalamak için ise, Tasarım Kipine geçin ve nesneyi normal şekilde kopyalayın ve sonra da istediğiniz yere yapıştırın.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
slm arkadaslar ben bu soyledıklerınızın hepsını yaptım fakat bı turlu swf dosyası olarak alamadım ektekı resıme de baktım gene yapamadım lutfen yardım edın

S

Skorpiyon

Misafir
Ek'li resimde elimden geldiğince detaylı anlatmaya çalışmıştım. Anlamadığınız veya takıldığınız nokta neresidir ?

Excel Vers. ve Dili
2003 türkçe
eklemeyı cozdum flashıjn adresını ekledım ınt. ve calıstı ama ama excelın ıcındekı swf yı kopyalayıp masa ustune alamadım tasarım kıpınde ıken kopyala dıyorum masa ustune yapıstır dıyorum atık dıye bı dosya atıyo atık dosya da ne acılıyo nede uzantısını degıstırebılıyom

Son düzenleme:
S

Skorpiyon

Misafir
Sayın 06MasteR,

Tersi bir işlemi maalesef bende gerçekleştiremedim. Atladığımız küçük bir nokta olduğuna eminim ama, nedir bulamadım :S