excell açılmıyor

Excel Vers. ve Dili
2007 / rusça
Arkadaşlar, çift tık ile excell dosyalarım açılmıyor, program kendisi de açılmıyor. Sağ tık yaptığımda orada iki tane "aç" var, biri koyu biri normal. Koyu olmayana tıklarsam ancak öyle açılıyor, program normal çalışıyor. Aynı sorun ile karşılaşan arkadaşlarım var ise bekliyorum. Bende 2007 versiyonu var, hemde rusça (((((( :yardim:

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
bu sorun sadece excel dosyalarında mı var, yoksa bütün ofis dosyalar da aynı şekilde mi açılıyor?

denetim masasından fare ayarlarını kontrol edin.

Excel Vers. ve Dili
2007 / rusça
Merhaba üstad,
yok sadece excel de var, diğerleri normal açılıyor. Uyuz etti kaç gündür yav, çözemedim. Antivirus programları da birşey bulamadı.

Excel Vers. ve Dili
2007 / rusça
bu arada, eski versiyon dosyalarda problem yok, normal açılıyor, sadece 2007 vers. dosyalarda problem. ((

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış
sorununuza çözümü excel2007 kullanan bir arkadaş bulabilir, belkide dosyanızda bir sorun vardır.
örnek dosya eklerseniz daha çabul cevap alabilirsiniz.
bu sorun bana ilginç geldi, işdeki makinede excel2003 var, akşam evdeki makinemde excel2007 ile inceleyebilirim.

Excel Vers. ve Dili
2007 / rusça
Şirketin bilgisayarcısı bile çözemedi abi hala, ne iştir anlamadık. Bu arada excell dosyası ekleyemiyorum buraya ((

Excel Vers. ve Dili
2007 / rusça
üstad bulduk bulduk !!! yani bu kadar olur yav !! yuh !! kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi. Chip com.tr ye mail atmıştım sorunu oradan cevap geldi. Dosyaya sağ tıklayıp birlikte aç'a gittim, orada excel'i seçip bu tür dosyalar için her zaman bu seçeneği kullan kutucuğunu işaretledim. Şimdi normal çalışıyor. Sağ tık menüsünden "aç" tek kaldı, diğeri kayboldu.