Örnek bir dosyanızı, GOOGLE DRIVE, YANDEX DISK, DOCYA.TC ,DOSYA.CO gibi dosya paylaşım sitelerine ekleyip linkini burada bildirirseniz yardım almanız daha kolay olur.
şunu öğrenmek istiyorum
mesela access de shift tuşuna basarak çift tıklarsanız proğram içeriği görünüyor
excellde de böyle bir şey var mı? bir tuşa filan mı basmamız lazım
bu proğramın içinde bilgiler var. gönderemem.
excell kullanarak ve visual basic proğramlama dili kullanılarak yazılmış bir proğram
sadece parametrelere girerek yeni asgari ücreti değiştirmek istiyorum. nasıl yapabilirim
VBA şifrelenmiş ise ve bazı parametreleri güncellemeye izin vermemişse, ekleme veya değişiklik yapamazsınız. bu nedenle, şifreyi bir şekilde çözmeniz gerekir.
Bizim Forumda, emeğe saygı adına şifre kırma işlemleri yapmak yasak.
Parametreler bir sayfada ise, muhtemelen sayfa koruma altına alınmıştır. Sayfa adının üstünde sağ klik yapın ve korumayı kaldırın. (Eğer şifresi yok ise...)
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.